Kripto tarihinde bir ilk: Ethereum Bitcoin’i geçti!
Kripto tarihinde bir ilk: Ethereum Bitcoin’i geçti!

Bitcoin ve Ethereum ticaret hacmi son boğa koşusundan beri görülmeyen seviyelere ulaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dikkat ediyorsanız, pazarın yaklaşık bir haftadır gördüğü son pompa hakkında bilgi sahibi olursunuz. Bu fiyat hareketinde en iyimser olan şey, arkasındaki hacmin oldukça önemli olduğudur. Aslında, NewsBTC, Bitcoin ve Ethereum için, 2017 boğa çalışması sırasında en son görülen ve gerçekten çok iyi bir işaret olan hacimle eşleştiğini bildirdi.

Bitcoin ve Ethereum hacimleri sahte olabilir

Finansal gazeteci Camila Russo bu düşünceleri destekleyen aşağıdaki tweeti takipçileri ile paylaşarak hacmin 2017 boğa koşusundaki kadar yüksek olduğunu söyledi.

Ancak, Twitter’da, toplanan verinin, sahte işlem hacmini tahminlerine dahil ettiği bilinen Coinmarketcap.com’a ait olduğu açık bir şekilde belirtildi. Öyle olsa bile, her iki veri kümesinin aynı kaynaktan alınmasından dolayı, ticaret hacminin zaten muhasebeleştirildiği ve göreceli değişikliklerin hala önemli olduğu söylenebilir.

Veriler mükemmel olmasa bile, bu fiyat artışında işlem hacminde bir artış olması kesinlikle kötü bir işaret değil. Bunun gibi fiyatlarda bu kadar fazla hacim görüyorsak, bir sonraki boğa çalışmasıyla birlikte mantıksal hacmin artacağı veya daha doğrusu birlikte büyüyeceği anlamına geliyor

Eklenen hacim piyasa istikrarını artırıyor, bu da dramatik fiyat dalgalanmalarının daha az yoğun olması ve pazarın kazanımlara daha fazla dayanması anlamına geliyor. Bu, piyasanın büyümeye hazırlandığı anlamına mı geliyor? Bunu ilerleyen zamanlarda görüceğiz fakat önceden yeni bilgiler edinmek istiyorsanız bizi takip etmeye devam edin.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin