Bitcoin ve Ethereum işlem hacmi konusunda yeni bir düşük seviyeyi gördü
Bitcoin ve Ethereum işlem hacmi konusunda yeni bir düşük seviyeyi gördü

Diar raporu: Bitcoin ve Ethereum işlem hacminde son 1 yılın en düşük seviyesine ulaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum (ETH) şu anda CoinMarketCap verilerine göre 200 doların altında işlem görüyor. Bitcoin (BTC), ise son iki ayın en düşük seviye olan 6.300 dolara yaklaşıyor. Bitcoin ve Ethereum kripto paralarının işlem hacmi de yeni düşük seviyesine ulaştı.

Bitcoin ve Ethereum işlem hacmi konusunda yeni bir düşük seviyeyi gördü

Son haftalarda ve aylarda, Ethereum ve Bitcoin çok düşük volatilite ile işlem görüyor. Gerçekten de, fiyatları sabit kalıyor, sanal para birimleri için normal olmayan bir şey. 9 Ağustos’tan beri, Bitcoin 6.000 ila 7.200 dolar arasında işlem görüyor. Ancak, Eylül ayı başından bu yana, Bitcoin 6.300 dolar ila 6.750 dolar arasında işlem görüyor.

Aynı süre zarfında Ethereum, Bitcoin kadar iyi performans göstermedi. Gerçekten de, ikinci en değerli kripto para, 9 Ağustos’tan bu yana fiyatının %42’sini kaybetti. Ethereum’un istikrarı, Eylül ayının ikinci haftasında başladı. O andan beri, Ethereum 190 ila 240 dolar arasında işlem görüyor.

Diar tarafından yayınlanan yeni bir araştırmaya göre, kripto para işlem hacmi 1 yılın en düşük seviyesine ulaştı. Diar, dijital para birimleri üzerinde odaklanan bir pazar araştırma grubu. Ekim ayı boyunca, Bitcoin işlem hacmi 1 milyar dolar altındaydı. Geçen yıla göre, bu %38’lik bir düşüşü temsil ediyor.

Diar: “Bitcoin’in işlem hacmi son 1 yılın en düşük seviyesine ulaştı.”

Diar konuyla ilgili olarak şunları söylüyor:

Şu anki fiyatlarda, Bitcoin’in işlem hacmi son 1 yılın en düşük seviyesine ulaştı. Ancak işlem hacimleri, hem ABD doları değerinden hem de Bitcoin değeri açısından bu noktaya ulaşmış durumda.

Rapor, bankaların ve yatırım şirketlerinin artan faaliyetlerine rağmen, sanal para birimlerinin yeni ilgi çekemediğini gösteriyor. Önümüzdeki aylarda ICE, Bakkt olarak bilinen yeni bir platform başlatabilir. Şirket, zengin yatırımcılar için kurumsal dereceli bir kripto platformu oluşturmayı hedefliyor.

Bitcoin ve Ethereum fiyatlarını arttıracak faktörler

Daha sonra 2019’da, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), ilk Bitcoin ETF’sini onaylama kararını alabilir. Eğer bu iki olay başarılı olursa ve yeni yatırımcıları çekerse, bu iki sanal para biriminin fiyatının bir kez daha büyüdüğünü görebiliriz. Bununla birlikte, eğer piyasa bir boğa tahliyesini tetiklerse, beklenenden daha büyük bir ayı piyasasında olabiliriz.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin