Binance ağında devrimsel güncelleme
Binance ağında devrimsel güncelleme

Binance CEO’su: “Bitcoin ve diğer kripto paralar 1.000 kat artacak!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance CEO’su Changpeng Zhao, Bitcoin ve altcoin’lerin geleceği konusunda yükselişe geçiyor.

Bitcoin ve diğer kripto paralar kesinlikle 1.000 kat büyüyecek!

Forkast News ile yapılan yeni bir YouTube röportajında ​​ Zhao, spekülatif kripto para piyasasının ve fiyatların 1.000 kat artmasını beklediğini söyledi:

Bin tane Blockchain ve bir milyon token olacağını tahmin ediyorum. Bu yüzden token piyasasına çok odaklandık ve umarım büyük bir oyuncu olacağız. Bu gerçekleştiğinde sektörde lider bir oyuncu olmaya devam edeceğiz… Sektör kesinlikle 1.000 kat büyüyecek. Ve bunun da fiyata yansıması olacak sanırım.

Binance Coin’in geleceğin para birimi olduğunu düşünüyorum.

​Changpeng Zhao, şirketinin geleceğine gelince, odak noktasının Binance Coin (BNB) etrafında gelişen bir ekosistem kurulmasını sağlamak olduğunu söyledi:

Binance Coin’in geleceğin para birimi olduğunu düşünüyorum. Yani BNB için her şeyi inşa ediyoruz. Her şey BNB’ye daha fazla yardımcı program eklemekle ilgili. Bence bu gerçekten iyi yapabileceğimiz bir şey, projelere çok değer katabiliriz. Kullanıcılara çok değer katabiliyoruz ve bu sektöre daha çok değer katabiliyoruz, bu da kendimizi daha büyük hale getirmemizi sağlayacak.

Binance CEO’su, Facebook’un kripto parasını değerlendiriyor

Changpeng Zhao, Facebook’un kripto sektörüne girmesi ve büyük kullanıcı tabanına yönelik şunları söylüyor:

Sanırım kapsayıcı bir adamım. Bence özgürlüğü desteklediğimiz bu sektörde, herkesin gelmesi için tolerans göstermeliyiz ya da bunu kabul etmeliyiz, çünkü bu özgürlük. Bu yüzden, bir aldatmaca olmadığı sürece, herhangi bir şirketten, sektörümüze gelebilecek herhangi bir kripto paradan memnuniyet duyuyorum. Facebook’un kripto parasının bir aldatmaca olduğunu sanmıyorum. Mark Zuckerberg’in bir milyar doları alıp kaybolacağını düşünmüyorum. O zaten bunun ötesine bakan bir kişilik. Bir projeyi değerlendirirken odaklandığım diğer etken kullanıcı sayısı. Facebook’un sosyal ağı nedeniyle çok sayıda kullanıcıya sahip olacaklarını düşünüyorum.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin