İki ünlü analistten korkutucu Bitcoin ve altcoin tahmini
İki ünlü analistten korkutucu Bitcoin ve altcoin tahmini

İki ünlü analistten korkutucu Bitcoin ve altcoin tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin ayıları geri döndü. BTC fiyatı tekrar 10.000 dolar seviyesinin altına düştü. Popüler bazı analistler resmi Twitter hesapları aracılığıyla, bugünün fiyatlarından bile çok daha fazla geri çekilme görülebileceğini belirtiyor. Bazıları şu an için kısa vadede 6.000 dolar gibi düşük bir fiyatın görülebileceğine inanıyor.

Dave the Wave: “Bitcoin 6.000 dolara düşebilir!”

Kripto para  analistlerine göre, önümüzdeki haftalarda veya aylarda Bitcoin fiyatlarının 6.000 dolara dönme ihtimali yüksek görünüyor. Sektöre yakın zamanda geri dönen iyimserlik, geldiği kadar çabuk tükendi. Duygu değişikliği, Trump’ın yakın zamanda gerçekleşen anti-kripto para birimi karşıtı Twitter paylaşımlarının yanı sıra Hazine Sekreteri Steven Mnuchin’in Bitcoin ve diğer dijital varlıkları “ulusal bir sorun”  olarak belirlemesiyle aynı döneme denk geldi. 

Endişelenecek bir şey olmadığını ve tüm bunların dijital varlık alanı için iyi bir tanıtım olduğunu düşündüren birçok Bitcoin savunucusuna rağmen, kripto para  piyasası bir kez daha düşüş eğiliminde görünüyor. Birçok Twitter hesabı ve teknik analist, şimdi kısa vadeli Bitcoin fiyatı konusunda karamsar olsa da bazıları daha da büyük çöküşün sinyalini veriyor. Aşağıdaki tweetlerde, Twitter’daki popüler bir kripto analisti olan Dave the Wave, daha düşük fiyatlar için kendi çağrılarının arkasındaki mantığını gösteriyor:

Tone Vays’a göre Bitcoin 9 bin doları ve altını görecek

Dave the Wave’in takipçilerinden biri, analiste 6.000 dolara geri dönüşün ne kadar muhtemel olduğuna inandığını soruyor. Analist bu soruyu basitçe cevaplıyor: “Oldukça muhtemel görünüyor.” Dave The Wave, Bitcoin’in aşağı indiği yönündeki tahmininde yalnız değil. Popüler YouTube teknik analisti Tone Vays, büyük bir düzeltmenin sadece muhtemel değil ihtiyaç olduğunu da belirtiyor. 

Analist Bitcoin için tüm umutları kıran keskin bir düşüşün, BTC’nin uzun vadeli bir yukarı yörüngeye dönmesi için gerekli olduğuna inanıyor. Altcoin’lerinden kan kaybedeceğini belirten Tone Vays 9.000 dolarlık bölgede direnç görmediği için fiyatın daha da düşmesini beklediğini de ekliyor. 

Newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin