altcoin
2020'de dikkatleri üzerine çekebilecek 3 altcoin - Kripto Para Haber

6 yıldır hiç şaşmayan analize göre altcoin sezonu geliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Artık kripto para birimi topluluğunun, Bitcoin dışındaki kripto varlıklarının fiyatlarının önemli ölçüde yükseleceği bir altcoin sezonu beklediği yeni bir haber değil. Bir kripto para analisti olan Paddy Stash, bazı araştırmalarda bulundu. Analist, 6 yıl boyunca, altcoin’lerin fiyattan düştükten sonra önemli ölçüde yükseldiğini ve dolayısıyla 2019’da aynı performansın tekrarlanacağını gösteren bir grafiği analiz etti.

Altcoin sezonu, üst üste altı yıl korudu

O zamandan beri viral olan bir videoda, Paddy Stash, 2014’ten bu yana, bir alt çizgi veya seviye vurulduktan sonra altcoin fiyatlarında keskin bir artış olduğunu ortaya koydu. Seviyeyi daha sonra en üst çizgiye ulaşır ulaşmaz bir çöküş takip etti. Benzer şekilde, aynı performans ertesi yıl aynı seviyelerde tekrarlandı ve bu model ardışık altı yıl boyunca korundu.

https://twitter.com/paddystash/status/1150141415399276545

Paddy Stash’ın videosu, aynı yıl olduğu gibi, Bitcoin’in baskınlığının da önceki yıllardaki altcoin’lerle uyuşmadığını gösteriyor. Bunun nedeni, Bitcoin’in baskınlığındaki bir artışın her zaman altcoin’lerin baskınlığında bir düşüş izlemesidir. Bu ikisinin grafikte birbirine yakınlaştığı bir noktada, altcoin mevsimi başlar.

Altcoins’in geçmiş performansları

Durum böyle olunca, analist, fiyat artışına yol açan bir sıçrama şansının yüksek olduğu sonucuna vardı. Paddy Stash’a göre, altcoin grafiği bu varlıkların genellikle fiyatlarda keskin bir yükselişe neden olan hattın en alt seviyesine ulaştığını gösteriyor. Stash ayrıca, bir yatırımcının art arda beş ile on arası işlem gerçekleştirmesi alım satım işleminde kendinden emin olduğu gerçeğine dayanıyor.

Videonun yayınlanmasından bu yana 117.000’in üzerinde görüntülenme olduğu göz önüne alındığında, dikkat çektiği gerçek. Beklenildiği gibi, çoğu kişi tahminde bulunmaktan çekinirken, birçok kişi analistle aynı fikirde.

Zycrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin