Ünlü uzman Wilson’dan yeni Bitcoin ve altcoin fiyat tahmini
Ünlü uzman Wilson’dan yeni Bitcoin ve altcoin fiyat tahmini

Ünlü uzman Wilson’dan yeni Bitcoin ve altcoin fiyat tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Fred Wilson bugün erken saatlerde yayınladığı bir blog yazısı aracılığıyla, Bitcoin (BTC)’e yatırım yapmak için mükemmel bir zaman olduğunu öne sürdü. Çünkü uzman, öncelikle bu sektör için heyecan verici yeni gelişmelerin önümüzde olduğunu düşünüyor. Bu, potansiyel olarak lider dijital varlığın parasal değeri üzerinde büyük bir etkiye sahip olabilir.

Fred Wilson: ”Bitcoin şimdi dibine ulaşmaya başlıyor.”

Ünlü girişim kapitalisti Fred Wilson konuya yönelik şunları söyledi:

Kripto çöküşü sonrasında toparlanma döngüsündeyiz ve bu da sektörü yeniden ilginç hale getirdi. Fiyatlar düşüşte ve yatırım yaptığımız ve yatırım yapmak istediğimiz projelerde çok büyük işler yapıldı.

Fred Wilson’ın Bitcoin’i satın alma çağrısı, Chris Burniske tarafından yayınlanan bir mesaja tepki olarak geldi. Uzmanın açıklamalarında dikkat edilmesi gereken diğer önemli noktalar şunlardır:

  • Wilson’ın görüşüne göre, Bitcoin şimdi dibine ulaşmaya başlıyor. Ancak, hala sürecin aşamalı olacağına ve tamamlanmasının bir yıl kadar sürebileceğine inanıyor.
  • Ayrıca uzman bu yıl bir miktar mini boğa koşusuna şahit olabileceğimizi ancak geniş çapta dijital varlık piyasasının önümüzdeki 10-12 ay boyunca büyük oranda düşüş göstereceğini düşünüyor.
  • Son olarak Wilson, bazı yukarı yönlü fiyat hareketlerinin ardından BTC ve günümüzün diğer üst düzey altcoinlerinin birçoğunun, eski değer düşüklüklerini tekrar test ederek satış baskısı ile karşı karşıya kalacağını belirtti.

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin