Altcoin sezonu ne zaman ve nasıl tetiklenecek? Ünlü uzman açıklıyor
Altcoin sezonu ne zaman ve nasıl tetiklenecek? Ünlü uzman açıklıyor

Bitcoin boğaları geri döndü, ralli yakında başlayabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Şubat ayından itibaren Bitcoin fiyatı 3.400 dolardan biraz daha fazlaydı. Şimdiye kadar, yaklaşık yüzde 11 kazandı ve şu anda 3.860 dolar civarında. Bu ay birkaç kez, BTC 4.000 dolar seviyesini aşmaya çalıştı, ancak kalıcı bir tutum sergileyemedi.

Bitcoin boğaları geri döndü

2018 sonbaharının başlamasından bu yana, Bitcoin her ay düşüyor. Bitcoin Cash takipçileri ve Bitcoin SV savunucuları arasında bir savaş başladığında Kasım ayında durumlar çok daha kötüleşti. O zamanki olay kripto pazarını oldukça ağır bir şekilde düşürdü ve Bitcoin’in bıraktığı altcoinler de daha da düşmeye başladı.

Bir süredir, BTC boğaları piyasada yeniden gevşemekte ve güç kazanmaktadır. Mike Novogratz, Tim Draper ve John McAfee dahil olmak üzere pek çok önemli isim, kripto kışın yakında bitebileceğini söyleyerek oldukça olumlu tahminler yaptı.

Büyük yatırımcılar Bitcoin’i hedefliyor

Bitcoin’in en yeni zaferi, büyük İsviçre bankası Julius Baer’in, müşterilerine kripto varlıklarını sunmak için SEBA Crypto AG’nin kuruluşuna yatırım yapmış olmasıdır. Ayrıca, bu hafta ABD Nasdaq borsası BTC ve ETH’yi temel alan iki kripto fiyat endeksini listelerken, platform müşterilerine BTC ve ETH vadeli işlemlerini sunmaya hazırlanıyor.

EToro analisti Mati Greenspan, şu anda büyük kurumsal müşterilerin, daha önce kripto kışı nedeniyle bıraktıkları kriptoya geri geldiklerini belirtti. Şimdi bu zor dönem yakında bitiyor gibi görünüyor, bu yüzden yaklaşan boğa koşusu için hazırlanıyorlar.

Bakkt, Starbucks ve Microsoft

BTC oranını Aralık 2017’de yaklaşık 1000 dolardan 20.000 dolara çıkaran önceki büyük yükseliş rallisi, Bitcoin’in en yüksek fiyatının yaklaşık yüzde 80’ini kaybetmesiyle sonuçlandığında büyük bir endişeye neden oldu.

Geçen yıl boyunca, piyasa 400 milyar dolar düştü, böylece kurumsal yatırımcılar ve bankalar kripto projelerine ara vermeye başladılar. Ama şimdi, kripto endüstrisine geri dönmeye ve piyasaya girmeye hazır görünüyorlar. Bu yılın ilerleyen günlerinde ticaret şirketi Bakkt, Starbucks ve Microsoft ortaklığıyla BTC işlemlerini de başlatmaya niyetli.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin