Binance Nexus (NXS) kripto parasını listeliyor
Binance Nexus (NXS) kripto parasını listeliyor

Binance Nexus kripto parasını listeliyor: NXS sert yükseldi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Birkaç saat önce, Binance Nexus (NXS) kripto parasını listelediğini açıkladı.

Binance Nexus (NXS) kripto parasını listeliyor

Binance resmi internet sitesi aracılığıyla konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Binance, NXS/BNB, NXS/BTC ve NXS/ETH işlem çiftleri için 06.06.2018 10:00 AM (UTC)’den itibaren işlemlere başlayacak. Kullanıcılar artık  platformda NXS ile işlem yapabilir.

Nexus Binance’de listelendikten sonra %16 oranında artarak 2,9 dolar seviyelerine kadar yükseldi. Nexus  yazım sırasında, 167 milyon dolarlık piyasa değeriyle 89. sırada yer alıyor.

Nexus (NXS) nedir?

Nexus, geleceğin kuantum teknolojisinin yarattığı tehdidi ortadan kaldırmak için tasarlanan gelişmiş şifrelemeyi içeren ilk gerçek kuantum dirençli Blockchain. 3DC, 571 bit özel anahtarları, 1024 bit Skein ve Keccak kuantum dirençli karma algoritmaları ve imza zincirleri olarak adlandırılan gelişen bir imza şemasını birleştirir. İmza zincirleri, adresinizi güvence altına alan ve her işlemden sonra bunları gizleyen özel ve genel anahtarları güncelleyerek mobil cüzdanlarda bile hesabınızın bütünlüğünü ve güvenliğini korur. İmza zincirleri, BLISS ve Lamport imzaları gibi eşdeğer kuantum dirençli şemalara göre, son derece kompakt ve hafif olmakla birlikte, Blockchain uygulamaları için ideal olan çeşitli avantajlar sunuyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Binance

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin