Sosyal medyada popülerlik için gerçek olmayan tahminler yapılıyor
Sosyal medyada popülerlik için gerçek olmayan tahminler yapılıyor

Bitcoin uzmanlarından 2018 için en sorumsuz kripto fiyat tahminleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2017 yılında, birçok kripto para destekçisi ve analisti 2018 için kripto fiyatları hakkında düşüncelerini söylediler. O sırada, Bitcoin (BTC) ve diğer kripto para birimleri de fırladı ve boğalar piyasayı kontrol altına aldı. Bu tahminlerin çoğu o zamanlar mantıklı görünüyordu, ancak 2018’de mantıksız olduğu ortaya çıktı.

Sosyal medyada popülerlik için gerçek olmayan tahminler yapılıyor

Larry Cermak tarafından The Block üzerine yüklenen son yazısında, en önemli fiyat tahminlerini topladı ve doğru olup olmadıklarını özetledi. Larry’e göre, bu etkili kişilikler, sosyal medyada önemli kullanıcı katılımı sağlamak için bu tahminleri doğru ya da yanlış fark etmeksizin yapma eğilimindeler. Lamarck konu hakkında şu açıklamayı yaptı:

Tahminler zamanı geldiğinde, çoğu durumda tamamen yanlış olduğu için insanlar unuttu. Düşük maliyet ve yüksek terslik göz önüne alındığında, kısa vadeli fiyat hareketinin öngörülmesi temelde büyümeyi engelleyici bir stratejidir.

Bu analistlerin tahminleri gerçekleşirse isimlerini uzaman olarak oluşturabileceklerini açıklarlar. Gelecekte, insanlara yaptıkları öngörüleri ve nasıl tahmin yaptıklarını her fırsatta hatırlatırlar.

Bitcoin %82 değer kaybetti

Bununla birlikte, bir tahminin yanlış olduğu ortaya çıkarsa anında silinebilir veya yeni bilgiler mevcut olur olmaz güncelleştirilir. Genel olarak, yanlış tahminler öngörülemeyen piyasa faktörleriyle ilişkilendirilip sorumluluktan kaçınılır.

Bu tahminler yanlış olma eğilimindedir ve spekülatif yatırımcıları çeker, bazıları perakende yatırımcıdır. Genel olarak, pazara giren bu yeni bireyler, kripto para birimlerine yatırım yapmanın risklerini anlamamaktadır. BitMEX CEO’su Arthur Hayes, para kazandıklarından beri piyasadaki oynaklığı korumak için öngörülerde bulunduğunu doğruladı.

En popüler tahminlerden bazıları Tom Lee (25.000 dolar), Anthony Pompliano (50.000 dolar), Arthur Hayes (50.000 dolar) ve John McAfee (15.000 dolar) tarafından yapıldı. Şu anda da pek olası görünmeyen 6.000 ile 100.000 dolar arasında değişen birçok tahmin var.

Bitcoin’in Aralık 2017’de en yüksek seviyeye çıktı ve birkaç hafta önce ise yıllın en düşük noktasına ulaştı, bu durumda popüler kripto para birimi %82’den fazla değer kaybettiğini gösterdi.

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin