Binance Ethereum Constantinople hard forkuna desteğini açıkladı
Binance Ethereum Constantinople hard forkuna desteğini açıkladı

Binance Ethereum Constantinople hard forkuna desteğini açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Merakla beklenen Ethereum (ETH) Constantinople hard forkunun 16 Ocak’ta gerçekleşmesi planlanıyor. Ancak 7.080.000 hedef blok yüksekliğine bağlı olarak, planlanan tarihten birkaç saat önce veya sonra da gerçekleşebilir. Güncellemenin büyüklüğü ve heyecanla karşılanması ise ETH’nin geçtiğimiz 2 hafta boyunca önemli ölçüde artmasına neden oldu.

Binance, Constantinople hard forku için Desteğini duyurdu

Popüler Binance kripto para borsası, Constantinople hard forkunu destekleyeceğini açıkladı. Borsa, ETH sahiplerinden yukarıda belirtilen blok yüksekliğine ulaşılmadan önce mevduatların tam olarak işleme konması için yeterli zaman vermelerini istedi. Borsa, yatırımcılara etkinlikle ilgili tüm teknik gereklilikleri yerine getirmelerini sağlayacaklarını da beyan etti.

Binance hesaplarında Ether tutan tüm kullanıcıların dahil olduğu tüm teknik gereklilikleri yerine getireceğiz.

Sert Çatal Blok Yüksekliği: 7.080.000

Tahmini Süre: 2019.01.14 ve 2019.01.18 arasında

Yükseltme sırasında diğer hard fork ve airdrop olasılığı

Constantinople hard forku, Ethereum topluluğu genelinde fikir birliğine ulaşıldığı için memnuniyetle karşılanıyor. Bununla birlikte, geliştiricilerin ve diğer Ethereum topluluğu üyelerinin Ethereum ağını geliştirme konusunda kendi sürümlerini yapmak istedikleri diğer hard forkların olma ihtimalleri çok az görülüyor. Dolayısıyla Binance, bu tür sonuçlar için aşağıdaki bilgileri ekledi.

Constantinople hard fork döneminde başka herhangi bir hard fork veya airdrop meydana gelirse, bu ilgili proje ekiplerini daha detaylı fikir alışverişi için [email protected] adresinden bizimle iletişime geçmeye davet ediyoruz.

Ethereum’un Aralık 2018’den bu yana piyasa performansı

Geçtiğimiz yılın Aralık ayı ortası, ETH’yi piyasa kapitalizasyonuna göre 3. sıradaydı. Bu, XRP’nin 15 Aralık’ta BTC işlemiyle 3.200 dolarda ayı piyasasının ivme kazanmasıyla Akıllı Sözleşmeler Kralı’nın 2. Sıradaki yerini ele geçirmesi ile gerçekleşti. Aynı zamanda, ETH 83 dolar civarında işlem görüyordu.

3 Ocak Ethereum fiyat analizi: ETH’ye 200 dolar kapısı açıldı

Bununla birlikte, ağda önemli bir gelişme sağlayacak olan hard forkun kesinliği nedeniyle, ETH bir gün önce 2. Sırayı yeniden alması ile sonuçlanan yeni bir ilgi oluştu.

ETH şu anda Aralık ayı ortasındaki 83 dolar değerine kıyasla üç haftanın altındaki bir dönemde yüzde 90’a yakın artış ile 153 dolardan el değiştiriyor. Hard forka 2 hafta daha kala, dijital varlık, kripto topluluğunu ilgilendiren olayın etrafında heyecan ve merak olduğu için kripto pazarlarında yükselişine devam edebilir.

ethereumworldnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin