En popüler kripto analisti Bitcoin'in 6k seviyesi ve sonrası hakkında görüş bildiriyor
Bitcoin 450 dolardan fazla arttı! BTC yeni direnç seviyelerini test edilebilir

Bitcoin üçgen aralığı bitmek üzere, peki bu ne anlama geliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para birimlerinin poster çocuğu olan Bitcoin, son bir aydır daralmakta olan bir üçgen aralığında işlem görüyor ve şu an BTC’nin daha önceki düşüş yolculuğunu sürdürmesine neden olabilecek üçgenin kırılma sürecinde olduğu görünüyor.

Bitcoin aşağı yolculuğu başlaya bilir

BTC/USD, günlük bazda yüzde iki aralığın üzerinde 3.560 dolardan işlem görüyor. En büyük kriptonun saatlik grafiğine bakıldığında, son bir aydan bu yana daraltıcı bir üçgen aralığında işlem gördüğü gözüküyor.  Şimdi ise bir süre duraksayarak bir önceki düşüş yolculuğuna devam edecek gibi gözüküyor.

Bu bozulma aynı zamanda BTC’nin 3k işaretinin altına düşeceği ve hatta 2k seviyesine yaklaşabileceği anlamına gelecektir.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin