Dev borsanın XRP likiditesi rekor kırdı!
Dev borsanın XRP likiditesi rekor kırdı!

Bitcoin trenini kaçırdıysanız, XRP gelecek en iyi alternatif olabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçtiğimiz hafta içinde, Bitcoin durdurulamaz hale geldi, neredeyse 14.000 dolara yükseldi ve toplam kripto para piyasasına %63.8 hakimiyet sağladı. Bununla birlikte, güçlü biçimde yükselen kripto liderinin yanında daha fazla yararlanmak için mücadele ettiklerinden XRP dahil çoğu altcoin aynı başarıyı gösteremedi.

Peki, neden XRP?

Bitcoin pazarına henüz girmemiş olan kripto yatırımcıları ve trader’ların kafasındaki soru yatırım için çok geç olup olmadığıdır. Uzun vadede bu sorunun cevabı hayır. Ancak, yatırımcılar hala çok fazla para harcamamış olmasına rağmen, altcoin’lere bir miktar sermaye koyabilirler.

Ripple’ın XRP’si çok değersiz

Bitcoin ile karşılaştırıldığında, tıpkı diğer altcoin’ler gibi, piyasa başlığına göre en büyük üçüncü kripto para değer düşüklüğüne uğradı. Ancak tarih, XRP’nin bu düşüklerden geri dönmeyi başardığını gösteriyor. Daha önce de belirtildiği gibi, XRP, 2018’de bir haftadan daha az bir süre içinde iki kez zirvede kaldı ve pazar payıyla en büyük ikinci kripto olarak yerini aldı.

XRP

Mayıs ayında, bir XRP’nin fiyatı, 24 Aralık 2018’den bu yana elde edilen en yüksek fiyat olan 0,45 dolara yükseldi. Buna bağlı olarak, yatırımcılar Ripple’in XRP’ine yatırım yapmaktan hoşlanacaklar çünkü analistler XRP’nin diğer kripto para birimlerinden daha iyi performans gösterebileceğini düşünüyor.

Rüya takımı

17 Haziran 2019’da, XRP kripto para biriminin arkasındaki şirket Ripple, MoneyGram ile ortaklığını ilan etti. 50 milyon dolarlık bu ortaklık, XRP’nin ilk çıkışında kısa bir fiyat yükselişine yol açmasına rağmen, meraklılar, yakın vadede, bu ortaklığın beklenen bir fiyat artışının 0,5 dolar direncini kırmasına yol açacağından umutlu.

Diğer altcoin’ler şanslı mı?

2017’nin bir tekrarı olduğunu varsayalım, altcoin sahipleri tekrar kutlama yolunda olabilirler. Son zamanlardaki Bitcoin fiyatının artmasıyla, çoğu altcoin zararları azaldı, bazıları önceki ATH’lerinden %80 düştü. Bu nedenle, kartlarda bir paradigma kayması varsa, altcoin’ler önemli kazançlar için büyük bir potansiyele sahiptir ve XRP bu konuda öncüdür.

Zycrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin