Bitcoin, TradingView'de en popüler ikinci varlık 
Bitcoin, TradingView'de en popüler ikinci varlık 

Bitcoin, TradingView’de en popüler ikinci varlık 

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin temmuz ayında Tesla hissesinden sonra TradingView’de en çok görüntülenen ikinci varlık oldu.

Platformun cuma günü veri açıkladığı verilerde Tesla’nın 31 ABD eyaletinde en çok görüntülenen hisse senedi olduğunu, Bitcoin’in ise özellikle Kaliforniya, Washington ve Oregon eyaletlerinde popüler olduğunu söyledi. TradingView “Batı kıyısı en çok kriptoyu seviyor.” dedi.

Bitcoin fiyatı yılın başından bu yana yüzde 60 arttı

Hem Bitcoin hem de Tesla hissesi bu yıl yükselişte. Ocak ayında 430 dolardan işlem gören Tesla şu anda yaklaşık 1.650 dolar değerle neredeyse üç kat artış göterdi. Bitcoin ise yıl başından bu yana %60 arttı.

Boeing hisseleri Tesla ve Bitcoin’i takip ederek TradingView’de en çok görüntülenen üçüncü varlık oldu. American Airlines ise onuncu sırada yer aldı. TradingView, “Küresel salgının havayolları sektörüne artan oynaklık getirdiği ve bununla birlikte tüccarlar ve yatırımcılardan ek ilgi geldiği açık” dedi.

Apple herhangi bir eyalette TradingView’de en çok görüntülenen hisse senedi olamadı, bu da tüccarların ve yatırımcıların hisse senedine %53 artış göstermesine rağmen ilgi göstermedikleri anlamına geliyor.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin