Alım baskısı zirve yaptı! Bitcoin fiyatı rekora mı koşuyor?
Alım baskısı zirve yaptı! Bitcoin fiyatı rekora mı koşuyor?

Bitcoin için 100.000 dolarlık seviyenin kırılabileceği tarih açıklandı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Cryptoverse’teki analistlerden biri Bitcoin için 100.000 dolarlık seviyenin kırılabileceği tarihi verdi. 

S2F modeline göre Bitcoin fiyatı 2021’de 100 bin dolara ulaşacak

PlanB dolaşımdaki Bitcoin miktarını yıllık olarak çıkarılan BTC miktarına bölen stoktan akış modelini (S2F) kullanarak yaptığı matematiksel modelleme ile BTC’nin 16 Ağustos 2021’de 100.000 doların üzerinde olacağı sonucuna ulaştı. Yüksek profilli kripto analisti Hollandalı girişimci Marc van der Chijs’in S2F modelinin uygulanabilirliği ve zamanlaması üzerine bir gönderisini retweetledi.

Çoğu insan bunun imkansız olduğunu düşünüyor. Ancak BTC’de (2013 ve 2017) en az iki kez bir yıldan daha kısa bir sürede %1000’lik bir artış gördüm. S2F yarılanmanın ardından oldukça iyi dayanıyor, eğer FOMO yeniden başlarsa, her şey mümkün.

Model şimdilik isabetli gidiyor

PlanB, S2F modelini Bitcoin’e uygulayan ilk analistti. Pek çok eleştiren olmasına rağmen modelden gelen tahminler şimdiye kadar oldukça isabetli.

Analist haftasonu 123.000 Twitter takipçisine, hisse senedi akış oranının Bitcoin’in fiyat hareketine ayak uydurmaya devam ettiğini söyledi.

3. kırmızı nokta (şu anda 11.850 dolar) 2. kırmızı noktanın (Bitcoin Temmuz kapanışı 11.356 dolar) üzerinde ve 1. kırmızı noktanın üstünde (Haziran kapanışı 9.132 dolar)… sonraki hedef: Aralık 2017 ATH 14.000 dolar hattı.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin