Bu ülkedeki mağazalar artık Bitcoin (BTC) satıyor
Bu ülkedeki mağazalar artık Bitcoin (BTC) satıyor

Bitcoin toparlanması piyasaya can suyu çekti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Büyük kripto para biriminin fiyatı Salı günü öğleden sonra yükseldi, en iyi bilinen kripto para birimi Bitcoin önceki oturumdaki zararı silerek 3.800 doların üzerine çıktı.

Bitcoin toparlanması piyasayı hareketlendirdi

Dünyanın en büyük dijital para biriminin Bitcoin, Pazartesi günü saat 17: 00’den bu yana %3.7 artışla 3.896,70 dolar arasında el değiştirdi. Geniş tabanlı ralli, CoinMarketCap verilerine göre, 132 milyar dolar olan tüm kripto para birimlerinin toplam değerine 7 milyar dolar katarak can suyu ekledi.

Bitcoin haftalık fiyat grafiği
Bitcoin haftalık fiyat grafiği

Analistler ne diyor

CryptoCompare’in kurucu ortağı Charles Hayter piyasada yaşanan bu hareketlilik için şunları söyledi:

Bu son hamlede gördüğünüz miktar iyi bir toparlama. Ancak asgari bir döngü yapılıp yapılmadığını söylemesi zor.  Finansal kurumlar kesinlikle çok fazla ilgi çekiyor, ki bu sadece iyi bir şey olabileceğini gösteriyor.

Altcoinler ve vadeli işlemler

Genellikle altcoin olarak adlandırılan Bitcoin dışındaki kripto para birimleri yükselmeye devam etti. Eter ETH/USD, 135.66 dolara, Litecoin LTC/USD 52.43 dolara, Bitcoin Cash BCH/USD, 130.30 dolara ve XRP, XRP/USD,  0,31 dolara yükseldi

Bitcoin vadeli işlemleride Salı günü yükseldi. Cboe Global Markets March sözleşmesi XBTJ9,% +0.26, oturumu %3,8 artışla 3.832.50 dolar seviyesinden kapattı ve CME Group Mart ayı sözleşmesi BTCH9, %+ 0,13 oturumu %3.9 artışla 3.835 dolara yükseldi.

Marketwatch

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin