Bitcoin tırmanışa geçmek için neler yapacak?
Bitcoin tırmanışa geçmek için neler yapacak?

Bitcoin tırmanışa geçmek için zemin hazırlıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • Bitcoin fiyatı, 1 saatlik grafikte çift dip oluşumu olarak düşebilir.
  • Fiyatın 8.800 dolarlık boyun çizgisini test etmeden önce gitmesi gereken bir yol var.
  • Bir üst mola, çift dip oluşumu ile aynı yükseklikte artışa neden olabilir.
  • Teknik verilere göre, Bitcoin tırmanışa geçmek için zemin hazırlıyor.

Bitcoin fiyatı (BTC),  1 saatlik zaman diliminde çift dipli bir desen oluşturdu ve tırmanışı teyit etmek için boyun çizgisini kırmak zorunda kaldı.

Bitcoin tırmanışa geçmek için neler yapacak?

En az direnç yolunun aşağı yönde olduğunu belirtmek için 100 SMA hala uzun vadeli 200 SMA’nın altında. Bu düşüş eğiliminin, tersine dönmeye devam etmesinin daha olası olduğu anlamına gelir. Buna ek olarak, 200 SMA, kalıbın bir tavanı olarak eklenmesi için desenin boyun çizgisiyle yukarı çıkıyor. Eğer tutarsa, başka bir taban oluşturulabilir.

Göreceli Güç Endeksi (RSI), alıcıların daha fazla kazanç elde etmek adına yeterli enerjiye sahip olduklarını göstermek için harekete geçiyor. Ancak osilatör de tükenmeyi yansıtacak aşırı alım seviyelerine yaklaşıyor. Stokastik de kuzeye gidiyor, ancak yakında aşırı alım seviyelerinin geri dönüşü olabileceği için, Bitcoin fiyatı alım için uygun olabilir.

Bitcoin tırmanışa geçmek için zemin hazırlıyor!
Bitcoin tırmanışa geçmek için zemin hazırlıyor!

Bitcoin fiyatını etkileyen pazar faktörleri

Yatırımcılar, sektördeki olumlu gelişmeleri izlemeye devam ediyor. Ancak bunlar ortaya çıkana kadar, Bitcoin fiyatının birbiri ardına tek bir direnç seviyesinde reddedilmesinden sonra ihtiyatlılık devam etmekte. Yatırımcılar ayrıca, Güney Kore’nin en büyük kripto para borsası olan Upbit’e ilişkin soruşturmayı da yakından takip ediyor. Çünkü bu düzenleme ve güvenlik konularını yeniden gündeme getiriyor.

Aksine dolar, özellikle Haziran ayındaki FED toplantısı için daha güçlü faiz artırımı umutlarıyla destekleniyor. Bazı veri noktaları tahminlerin yetersiz kalmasına rağmen, traderlar enflasyon üzerinde olumlu rakamlara ve FOMC üyelerinden aldatıcı açıklamalara dikkat çekiyor. Geleceğe baktığımızda, sanayi gelişmelerinin daha fazla satıcı çekemediği bir haftadan bu yana bu durum piyasa duyarlılığıyla ilgili olabilir.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin