Önemli Bitcoin ticareti stratejileri ve yöntemleri
Önemli Bitcoin ticareti stratejileri ve yöntemleri

Bitcoin ticareti ile yılda 1 milyon dolar kazanmak mümkün mü? İşte önemli ticaret stratejileri ve yöntemleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Hiç kimse Bitcoin ticaretinin çok kazançlı bir girişim olma potansiyeli olduğunu inkar edemez. Zamanlama doğru olduğunda önemli miktarlarda para kazanılabilir, ancak tüm süreçte kaybetme şansı da var. Yıldızınızın parlak olması koşuluyla, Bitcoin ticareti ile 1 milyon dolar kazanmak imkânsız değil, ancak bu umduğunuz kadar kolay değil.

Önemli Bitcoin ticareti stratejileri ve yöntemleri

1- Doğrudan Bitcoin Flipping

Bitcoin ticareti yaparak para kazanmanın “daha ​​kolay” yollarından biri, BTC’yi tekrar tekrar ters çevirmektir. Bu senaryoda, belirli bir fiyat için Bitcoin satın alınır ve bir kâr oluşmaya başladığında derhal satılır. Bu küçük kazançlar, -aksi takdirde bu yöntemi takip etmenin bir anlamı olmadığı için- değişim ile ilişkili herhangi bir işlem ücretini dengeleyecek kadar yeterli olmalı.

Bu yöntem başarılı olmak için önceden sermaye gerektirir. En az bir tam Bitcoin’e sahip olmak, 6.400 ABD doları değerinde bile iyi bir başlangıç ​​olacak. Bu ticaret  yönteminde, her gün için iyi bir miktar emir gerilmeli, ancak yeterli çaba gösterilerek, yılda 1 milyon dolarlık bir getiri elde etmek mümkün. Bu, Obsessive Kripto Para Disorder’a yol açabilecek bir yöntem, bu yüzden küçük kârları kovalarken bir çeşit kısıtlamanın çok büyük önem taşıdığını gösterir.

2- Marj ticareti

Bitcoin ticareti söz konusu olduğunda gerçek bir sabrı olmayanlar için, marj ticareti çok daha yüksek getiri getirecektir, ancak aynı zamanda çok daha büyük kayıplara yol açabilir. Bitcoin ticaretinin biraz daha “pasif” bir şeklidir, zira kripto para birime sahip olmayı gerektirmez.

Marj ticareti, kullanıcıların Bitcoin’in değerini artacağını veya azalacağını belirlemek için kaldıraçlı pozisyonlar oluşturmasını sağlar. Yatırımcıların Bitcoin’in fiyatı düştüğü takdirde para kazanmasına izin verir ve bu da 1 milyon kilometre uzunluğa ulaşan daha fazla fırsata fırsat katıyor. Ancak, doğru teknik analiz becerisi olmaksızın, marj ticareti başlanması gereken bir şey değil. Kimse ilk ticaretinde tasfiye edilmek ve bu süreçte para kaybetmek istemez.

3- Altcoin Gamble

Altcoinlerin kullanımı bir şekilde Bitcoin ticaretinden uzaklaşsa da çoğu altcoin bu günlerde BTC’ye karşı işlem görmekte. Altcoinlerin kullanılması, kullanıcıların genel Bitcoin varlıklarını zaman içinde arttırmalarına olanak tanır. Bu da, bir yıl içinde 1 milyon dolarlık bir isabet oranının düşürülmesini kolaylaştırır. Aralarından seçim yapabileceğiniz binlerce token, varlıklar ve para birimleri var, ancak bunların hepsi olağanüstü kârlar sağlamaz. Doğru seçimi yapmalısınız.

2018’in herhangi bir göstergesine göre, daha fazla Bitcoin kazanmak için altcoinleri kullanmak biraz riskli hale geliyor. Birçok büyük altcoin, yıl boyunca yatırımcıları hayal kırıklığına uğrattı. Altcoinlerin kullanılması, teknik analiz, aktif ticaret ve çok sayıda farklı borsadan oluşan yüksek riskli, yüksek ödül stratejisidir. Sonunda kâr edebilirsiniz, ancak gereksiz riskler alınması asla tavsiye edilmez.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin