LINK (LN), borsada Bitcoin, Ethereum ve Tether ile işlem görüyor

LINK (LN) şimdi BITBOX’ta: Lansmanı kutlamak için BITBOX bir dizi airdrop sunuyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Popüler Japon mesajlaşma uygulaması Line’ın arkasındaki şirket tarafından kurulan kripto para borsası BITBOX, Temmuz ayında yeniden başladı. Platformun kendi kripto parası olan LINK (LN), artık borsada işlem görebiliyor.

LINK (LN), borsada Bitcoin, Ethereum ve Tether ile işlem görüyor

Line CEO’su Takeshi Idezawa, konuya yönelik şu açıklamayı yapıyor:

BITBOX Borsası, kullananlara ve hizmetlerimize katkıda bulunanlara değer katan kullanıcı dostu bir platform olarak gelişmesini sürdürüyor. Bizde, LINK ile birlikte karşılıklı büyümeyi teşvik etmenin önemli olduğunu düşünüyoruz.

LINK kripto parası, LINE’ın dApp servisi Wizball (bilgi paylaşım platformu) ve 4CAST (gelecekteki bir tahmin hizmeti) üzerindeki ödemeler ve ödüller için kullanılmak üzere tasarlandı. Önümüzdeki aylarda ise daha fazla dApp başlatılacak. LN, BITBOX’ta Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve Tether (USDT) ile işlem görüyor. Lansmanı kutlamak ve tanıtmak için BITBOX bir dizi airdrop sunuyor. Birincisi, LN’nin sahiplerine TRON’u (TRX) vermek. İkincisi ise TRX’lerini yatıranları ya da işlem yapanları LN tokeni ile ödüllendirmek.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin