Bakkt
Bakkt ’ın aylık Bitcoin vadeli işlemleri işlem hacminde artış

Bakkt’tan Kritik Hamle: Bitcoin Vadeli İşlemlerinin İlk Blok Ticareti Açıklandı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bakkt önemli bir hamle geldi. Intercontinental Exchange (ICE), Bakkt Bitcoin vadeli işlemlerinin ilk blok ticaretini açıkladı.

ICE, Bakkt Bitcoin vadeli işlemlerinin ilk blok ticaretini açıkladı

Salı günü yüksek hacimli, özel müzakere edilen ticaret kripto ticaret bankası Galaxy Digital ile kripto finans şirketi XBTO Group arasında yapıldı ve global finansal aracılık firması ED&F Man tarafından onaylandı. XBTO şu yorumu yaptı:

Geçen hafta, ilk Bakkt Bitcoin Günlük Vadeli İşlem sözleşmesini satın aldık ve mevcut emtia vadeli işlem kanunları ve yönetmelikleri uyarınca bir dijital varlığın ilk fiziksel teslimatını gerçekleştirdik. Bu hafta ilk blok ticaretini yaptık. Lansmanın başarılı olduğunu ve büyük işlemlere yer verebileceğini bildirmekten memnuniyet duyuyoruz.

ICE, Bitcoin vadeli işlem platformu Bakkt’ı geçen hafta gecikmeli bir başlangıçtan sonraki yüksek beklentilerin ortasında başlattı. Şirket, lansmanın Bitcoin’in vadeli işlem sözleşmesi kapsamında ilk fiziksel teslimatı ve şimdi de ilk blok ticareti de dahil olmak üzere, Bitcoin’i büyük yatırımcılara sunma hedefine ulaşma sözü verdiğine dikkat çekti.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin