Ethereum (ETH) yeniden yükselişe geçti: Hedef 300 dolar
Ethereum (ETH) yeniden yükselişe geçti: Hedef 300 dolar

Bitcoin tahminleri tutan şirketten Ethereum öngörüsü geldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kurumsal kripto para alım satım platformu olan San Francisco Open Exchange (SFOX) tarafından 24 Temmuz’da yayınlanan son piyasa raporunda  Ethereum (ETH)’un artık bir altcoin olamayacağı öne sürüldü.

SFOX: “Ethereum, Bitcoin ile diğer altcoin’lerden daha fazla ilişkili!”

Daha önce Bitcoin (BTC) fiyat eğilimini doğru bilen SFOX, Ethereum’u bir “altcoin” olarak sınıflandırmanın artık doğru olamayacağını belirtti. Borsanın ETH’nin altcoin kategorisine uymayabileceğini öne sürmesinin nedeni, BTC’nin ETH ile mevcut fiyat korelasyonunun diğer altcoin’ler ile olanndan belirgin şekilde daha yüksek olmasıdır:

Bu Ethereum’un, Bitcoin gibi, kendi şartlarıyla halka açık bir varlık olarak tanınan bir Blockchain olarak kabul edildiği fikrini destekleyebilir. Bu eğilim devam ederse, Ethereum’u, Bitcoin olmayan diğer kripto varlıkları ile aynı düzeyde ‘altcoin’ olarak sınıflandırmak uygun olmayabilir.

Bitcoin Oynaklığı 8 Temmuz - 22 Temmuz 2019 |  SFOX

Yeni rapor ayrıca, farklı varlıklar arasındaki korelasyonu gösteren verileri de içeriyor. Bu bölümde SFOX yazarı, 22 Temmuz’dan önceki 30 gün içinde Ether’in BTC ile olan korelasyonunun 0,788 olduğunu iddia ediyor. Öte yandan, diğer altcoin’lerin Bitcoin ile olan korelasyonları şöyledir: Bitcoin Cash (BCH) 0,638, Litecoin (LTC) 0,577, Bitcoin Satoshi Vision (BSV) 0,619, Ethereum Classic (ETC) 0,602.

SFOX: “Libra tartışması Bitcoin’in volatilitesini arttırdı.”

Raporda ayrıca, Facebook’un Libra kripto para birimini konusundaki son tartışmaların, fiyat düşerken kripto pazarında Bitcoin’in volatilitesini ve egemenliğini artırdığını gösteriyor.  Raporda, Bitcoin’in kripto para birimi piyasasındaki hakimiyetinin Mart ayındaki kabaca %50’den CoinMarketCap verilerine göre %75’e kadar çıktığı belirtiliyor. ARK yatırım müdürü olan Yasin Elmanjra, Twitter’da Bitcoin’in forkları üzerinde hash rate yönündeki hakimiyetinin %97 olduğunu belirtti.

Cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin