Bitcoin tahminleri tutan Pompliano’dan göz kamaştıran BTC öngörüsü
Bitcoin tahminleri tutan Pompliano’dan göz kamaştıran BTC öngörüsü

Bitcoin tahminleri tutan Pompliano’dan göz kamaştıran BTC öngörüsü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto uzmanı ve melek yatırımcı Anthony Pompliano, Bitcoin’in ekonomik ve politik sıkıntılarda çok iyi hizmet edebileceğini söyleyerek avantajlarını açıkladı.

Anthony Pompliano: “Bitcoin manipüle edilemez, ele geçirilemez, merkezileştirilemez.”

Morgan Creek Digital’in kurucu ortağı Anthony Pompliano, bugün Bitcoin’in neden bu kadar çekici olduğunu açıklayan bir CNBC şovunda konuştu. Özellikle dedi ki:

Bitcoin manipüle edilemez, ele geçirilemez, merkezileştirilemez. Zaman geçtikçe daha fazla insan hükümetin kontrol etmediği bir para birimi seçecekti.

Bu avantajları açıklarken Pompliano, Bitcoin’in çeşitli nedenlerle çeşitli ülkelere çekici gelebileceğini belirtti.

  1. Aşırı enflasyonlu bir ülkede yaşıyorsanız, hükümet Bitcoin’i tahliye edemeyecek.
  2. Hükümetin veya bir başkasının para birimini ele geçirmek istediği bir ülkede yaşıyorsanız, Bitcoin ele geçirilemeyecek veya el konamayacak bir şeydir.
  3. Sansür alma riskinin olduğu bir ülkede yaşıyorsanız, Bitcoin sansürsüzlüğü için çekici olabilir.

Uzman: “Bitcoin’in dünyadaki her para birimini ortadan kaldırmayacak.”

Bitcoin farklı insan gruplarına farklı değerler getirir. İlk kullanım durumunun güzel bir örneği, Venezüella hükümetinin Bitcoin ve Ethereum’u uluslararası rezervler için holding olarak kullanmak üzere satın almak istemesidir.

Ülke, geçen yıldan bu yana aşırı enflasyondan muzdarip ve kendi yağ destekli kripto para birimi Petro’yu başlatarak sorunu çözmeye çalıştı. Gelecekte Bitcoin ve fiat paranın bir arada var olup olamayacağı sorulduğunda Pompliano, Bitcoin ve USD’nin yanı sıra diğer para birimlerinin de birlikte bulunacağını söyledi:

Bitcoin’in dünyadaki her para birimini ortadan kaldıracağını sanmıyorum. Bitcoin, nüfusun bir kısmının kullanmayı seçtiği başka bir para birimi olacak.

News.U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


;

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin