Popüler analist: “Bitcoin bir anka kuşu gibi doğacak ve bu seviyeleri görecek.”
Popüler analist: “Bitcoin bir anka kuşu gibi doğacak ve bu seviyeleri görecek.”

Popüler analist: “Bitcoin bir anka kuşu gibi doğacak ve bu seviyeleri görecek.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bu haftaki Bitcoin çöküşüne çağrı yapan bir kripto analisti, kripto kralının hala uzun vadeli bir yükseliş içinde olduğunu söylüyor.

Kripto analisti: “Bitcoin uzun vadeli bir yükseliş içinde!”

Majin ismiyle bilinen popüler analist, düşük alım tarafı talebinin short BTC için ideal zamanı tetiklediğini söyleyerek, Temmuz ayı sonlarında ayıların kısa vadeli momentum gösterdiği anı işaretledi:

Eğer yanlışsam, gülecek başka bir şeyiniz var. Ama burada mantıklı konuşabildiğim için üzgünüm size malzeme vermeyeceğim. Sipariş kitaplarındaki teklif tarafı desteği şu anda tüm zamanların en düşük seviyesindedir. Talep, her birinin daha yüksek dirençleri kıramaması veya daha yüksek destekleri tutamamasıyla kaçtı.

Şimdi, Bitcoin yaklaşık 8 bin dolara ulaştığında Majin, alıcıların 7 bin dolar aralığında almak için sıraya girdiğini söylüyor:

Fiyat keşfi 2018’de 7.000 doların altında yapıldı. 8.000 dolara varan büyük bir bir titreme olayı olacak ve ruh halinin önerdiğinden daha hızlı sona erecek… Çöküşler her zaman süper vahşi ancak boğa pazarlarında kısa ömürlü olur…

Majin’in yeni Bitcoin hedefi

Majin ve tecrübeli analist Peter Brandt’a göre, Bitcoin henüz bu yılın Nisan ayı başında başlattığı genel uzun vadeli boğa döngüsünün patlak vermedi. Bir sonraki hedefine gelince Majin, BTC’nin bir kez daha herkesi şaşırtacağını ve bir anka kuşu gibi doğacağını düşündüğünü söyledi:

7.000 dolarlık alan, onaylanmış bir talep alanı.  Bitcoin her zaman tüm duygulara karşı bir anka kuşu gibi yükselir. Bir sonraki kısım tüm hacmi 12.000 doların üzerinde doldurmak olabilir.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin