Bitcoin tahminleri tutan analistten korkunç altcoin tahmini
Bitcoin tahminleri tutan analistten korkunç altcoin tahmini

Bitcoin tahminleri tutan analistten korkunç altcoin tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ticaret efsanesi Peter Brandt, popüler altcoin olan Bitcoin Cash (BCH) fiyatının 127 dolar seviyesine düşebileceğini tahmin ediyor.

Bitcoin Cash yüzde 20'den fazla düşüş

Peter Brandt’tan yeni bir altcoin tahmini geldi

Bitcoin sert bir şekilde vurulduğunda, altcoin’ler daha sert bir darbeyle karşılaşır. Dün bildirdiği gibi, BTC fiyatı kanlı satış dalgasının ortasında 8.300 dolar seviyesine kadar düştü.  Sonuç olarak, Roger Ver destekli Bitcoin hard forku Bitcoin Cash sadece birkaç saat içinde %22’nin üzerinde düştü. EOS ve Bitcoin SV gibi diğer bazı altcoin’ler bir şekilde daha da düşmeyi başardı.

Ancak altcoin’ler için kötü haberler bunlarla da bitmiyor. Emtia ticareti uzmanı Peter Brandt’a göre, Bitcoin Cash fiyatı potansiyel olarak 127,50 dolara düşecek ve kanamaya devam edecek. Peter Brandt daha önce, piyasadaki geniş kapsamlı satışa bağlı olarak %15 oranında düşen Ripple’ın XRP’sinin tamamen çökeceğini öngörmüştü.

News.U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin