Yeni bir DeFi yıldızı mı doğuyor? Tohum turunda 1,5 milyon dolar topladı!
Yeni bir DeFi yıldızı mı doğuyor? Tohum turunda 1,5 milyon dolar topladı!

Bitcoin tahminleri tutan analist Peter Brandt’tan yeni BTC öngörüsü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin’deki tahminleri tutan analist Peter Brandt, Bitcoin yatırımcılarına piyasanın mevcut durumuyla başa çıkabileceklerini belirtti. Brandt’a göre, hala Bitcoin ve kripto boğa piyasasındayız.

Peter Brandt: “Hala Bitcoin ve kripto boğa piyasasındayız.”

Son görüşmeler sırasında ticaret efsanesi Peter Brandt, Bitcoin’in parabolik boğa piyasasında olduğu iddiasını ikiye katladı. Brandt’a göre Bitcoin’de, sadece bir ya da iki günlük bir düzeltme gördüğümüz için, bu gerçekten boğa piyasasının bittiğini göstermiyor. Brandt’a göre, Bitcoin tarihi eğilimine geri dönebilir.

Ayrıca analiste göre, bir boğa piyasasında her türlü yüzde 30 ila 50 düzeltmeyi görebiliriz.  Brandt, Bitcoin’in “benzeri olmayan bir pazar” olduğu konusundaki son tweetini de ayrıntılı bir şekilde açıkladı. Brandt bu pazarın, bir logaritmik grafikte bir dizi parabolik gelişme görebileceğiniz tek pazar olduğunu savunuyor:

2010’dan beri Bitcoin fiyatı 8.000 kattan fazla artış gösterdi. Uygulanabilir tek karşılaştırma 1920’lerde Alman faiz oranları olacak. 

Peter Brandt: “Bitcoin’e sahipseniz sıfıra gitmeye de hazır olmanız gerekir.”

Peter Brandt son olarak eğer Bitcoin’e sahipseniz sıfıra gitmeye de hazır olmanız gerektiğini iddia ediyor:

Eğer sahip olduğun varlık sıfıra gitmiyorsa, çok fazla şey kazanacağın anlamına gelir.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin