Analist Bitcoin fiyatı için sıradaki durağı açıkladı: 14 bin dolar yolda olabilir!
Analist Bitcoin fiyatı için sıradaki durağı açıkladı: 14 bin dolar yolda olabilir!

Mike Novogratz’tan çarpıcı Bitcoin tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Milyarder Bitcoin Boğası Mike Novogratz, Bitcoin fiyatının, yıl sona ermeden 20.000 dolara çıkacağını öngördü. 

Mike Novogratz: “Bitcoin yıl sona ermeden 20.000 doları görecek.”

Geçen ay, Bitcoin 2019’un en yüksek seviyesi olan 13.800 dolara ulaştı ve Nisan ayı başından bu yana başladığı ralliyi sürdürdü. Kısa bir süre sonra, kral kripto para 4.000 dolar kaybetti ve  10 bin doların altına geriledi, bu da Mike Novogratz’ı üzdü. O zamanlar Novogratz BTC’lerini satmadığı için pişmanlık duyduğunu ancak Bitcoin’in yıl bitmeden 20.000 dolara ulaşacağı belirtti.

Bloomberg röportajı sırasında Galaxy Digital CEO’su, Bitcoin’in yakın gelecekte artacağını söyledi. Novogratz, Bitcoin’in özellikle kademeli olarak 4.000 dolardan yaklaşık 13.500 dolara yükseldiğini ve 10.000 ila 14.000 dolar arasında konsolidasyonda olacağını öngördü. Ayrıca ünl uzmana göre fiyatlar en fazla 8.500 dolara düşebilir. Novogratz Bitcoin’in yıl sonuna kadar tüm zamanların en yüksek seviyesini tekrar ziyaret etmesi gerektiğini açıkça belirtti.

Coinspeaker

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin