Bitcoin SV ve Waves fiyat analizi: BSV ve WAVES için izlenecek seviyeler
Bitcoin SV ve Waves fiyat analizi: BSV ve WAVES için izlenecek seviyeler

Bitcoin SV ve NEM fiyat analizi: BSV ve XEM için izlenecek seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin SV, ayılar fiyatı destek seviyesinin altına ittiğinden yoğun satış baskısı ile karşı karşıya kaldı ve 162 dolardan işlem görüyor. Düşüş trendini durdurmak için Bitcoin SV’nin destek seviyesinin savunmasında çift dip oluşturması gerekiyor. NEM ise Ocak ayı boyunca bir aralıkta işlem görürken grafiklerde 0,26 dolara doğru ilerliyor.

Bitcoin SV (BSV) fiyat analizi

Bitcoin SV, azalan bir kanalda işlem görüyor ve konsolidasyon aşamasında 172 dolar seviyesinde durdu. Başka bir satış dalgası, BSV’nin yazının yazıldığı sırada 165 dolardan işlem görmeden önce 158 dolara düşmesiyle sonuçlandı.

OBV, son birkaç haftaya satıcıların hakim olduğunu gösterdi. Bu düşüş trendi, bu haberin yazıldığı sırada da durmuş değil ve boğalar önümüzdeki günlerde 152 dolar seviyesini savunmaya çalışacak.

172 dolar ile 152 dolar arasındaki orta yol, BSV’nin yükselişe geçmeden önce Ocak ayı başlarında konsolide olduğu 162 dolar seviyesi.

NEM (XEM) fiyat analizi

XEM, 0,2 dolar ile 0,252 dolarlık destek ve direnç seviyeleri arasında gidip geldiği için piyasalarda bir miktar dalgalanma olduğunu ve bir aralık oluşturduğunu ortaya koydu.

Fiyat bir kez daha 0,252 doların üzerine çıkmaya çalıştı, ancak sert bir şekilde reddedildi. RSI, 50 seviyesinin üzerinde sürekli bir pozisyonu koruyamadığı için azalan yükseliş ivmesi gösterdi.

0,26 doların altına inmek, XEM için kısa vadede satış baskısının yoğunlaşmasıyla sonuçlanabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin