Bitcoin SV ve NEM fiyat analizi: BSV ve SEM teknik görünümü
Bitcoin SV ve NEM fiyat analizi: BSV ve SEM teknik görünümü

Bitcoin SV ve NEM fiyat analizi: BSV ve SEM teknik görünümü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasa liderleri Bitcoin ve Ethereum, bu yazı yazılırken tarihsel seviyelere yükselmelerine karşın NEM gibi altcoinler kırmızı bölgede kaldı. BSV ise piyasadan gelen yükseliş sinyalleri sayesinde tırmanıyor fakat önceki yerel zirve seviyesini geçip geçemeyeceği belirsizliğini koruyor.

Bitcoin SV (BSV) fiyat analizi

Bitcoin SV, piyasanın genelinden sağlanan rallinin gücüyle 200-SMA’nın (yeşil) üzerine çıktı ve 214 dolardan işlem görüyor. Ancak BSV’nin Ocak ayındaki önceki Bitcoin rallisi sırasında yakalanan bir seviye olan 290 dolarlık yerel yüksek seviyesini aşıp aşamayacağı merak konusu. Awesome Osilatör, yeşil çubuklar yarı seviyenin üzerine çıktıkça yükseliş yönünde ivme kaydetti.

Son olarak Göreli Güç Endeksi, görünüşte gecikmiş bir düşüş gerilemesi ile aşırı alım bölgesine kaydı. Göstergeler yükseliş sinyalleri verse de BSV önceki yerel yüksek seviyesinin üzerine çıkmak istemesi durumunda işlem hacimleri ve satın alma faaliyetlerinin önümüzdeki birkaç seansta daha yüksek olması gerekecek. Düzeltme durumunda ise destek alanları 196,7 dolar ve 189,2 dolar.

NEM (XEM) fiyat analizi

NEM, son satın alma faaliyetlerinden sonra bile 33 sentteki inatçı direnç seviyesini desteğe dönüştüremedi. Aslında MACD histogramındaki yeşil çubukların yükselişe geçmesine rağmen uzunluğu azaldığından, yükseliş ivmesi piyasada azalıyor gibi görünüyor. Chaikin Para Akışı, yarım seviyenin oldukça altında kaldı ve NEM için sermaye girişi eksikliğine işaret etti.

Düşme durumunda 0,283 dolar ve 0,266 dolardan destek görebiliriz. Öte yandan piyasanın genelindeki güç XEM’i üst tavanının yukarısına itebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin