ethereum
Ethereum 2020’de toparlanabilecek mi?

8 Aralık Ethereum fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

8 Aralık Ethereum fiyatı için kritik noktaları şu şekilde belirledik:

  • Ethereum dün düşüş hareketini 83 dolar seviyesinde sonlandırdı.
  • Ether, günün önemli bir kısmında 84 – 88 dolar bandında geçirdi.
  • Dün akşam saatlerinde yükselmeye başlayan ETH/USD paritesi 100 dolar seviyesini gördükten sonra gün başlangıcında yeniden düşüş eğilimine girdi.

8 Aralık Ethereum fiyat hareketleri

Ethereum için önemli bir destek noktası olan 100 dolar kırıldıktan sonra kripto paranın hızlı bir şekilde 80 dolar bandına gerilediğini gördük.

Dünkü fiyat hareketlerinde akşam saatlerine kadar 84 -88 dolar bandını korumaya başaran Ether, gün sonuna doğru bu seviyelerden yukarı hareket etmeye başladı. Bu toparlanma hareketi 100 dolar seviyesine kadar sürdü. Muhtemelen 100 dolar seviyesine konan kar al emirlerinin çalışması ile yeni bir satış dalgası başladı.

100 dolardan gelen satışların tetiklemesi ile ETH/USD paritesi bugünkü hareketlerde 90 dolara kadar geriledi. Önemli teknik göstergelerinde negatife döndüğü şu an ki durumda düşüşün derinleşmesi 88 dolar desteğine gösterilecek olan tepkiye bağlı.

88 dolarda aşağı yönlü kırılırsa ETH/USD paritesinin sonraki durağı 84 dolar olarak görülüyor. Bu seviye yeninden sağlam bir destek noktası olarak çalışırsa bu noktadan gelebilecek yükselişler yeniden 90 dolar bandına geri dönülmesine neden olur. Hafta sonu bu belirttiğimiz bantta dalgalı hareketler göstermesi muhtemel olan Ether’in genel görünümü negatifte kalmaya devam ediyor.

Ayrıca 100 doların üzerinde kapanışlar görülmediği her gün kayıpların daha da derinleşmesi ihtimalini artırıyor.

Ethereum için önemli teknik göstergeler

4 saatlik ETH/USD grafiğinde;

  • MACD, son düşüş dalgası ile negatife dönmüş durumda. Bu görünüm düşüş hareketinin devam edebileceğini gösteriyor.
  • Stokastik gösterge, aşırı bölgesinden aşağı doğru yönelmek üzere. MACD ile doğru orantılı hareket eden stokastik, olumsuz sinyal üreten diğer bir gösterge.
  • RSI göstergesi de düşük seviyedeki ve güney dönmüş konumu ile diğer göstergeleri düşüş yönlü olarak destekliyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin