Kripto ekonomisti Moro: “Bitcoin 3.000 dolardan aşağı düşmeyecek”
Kripto ekonomisti Moro: “Bitcoin 3.000 dolardan aşağı düşmeyecek”

Bitcoin şimdi büyümeye devam edebilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Piyasadaki en büyük kripto para birimi olan Bitcoin (BTC), birkaç saat içinde büyük bir fiyat artışı kaydetti. Birkaç gün içinde dijital para birimi 10.000 dolardan mevcut fiyat seviyesine geçtikten sonra 13.700 doları aştı. Peki sanal para birimi ne kadar büyümeye devam edebilir? 

Bitcoin büyümeye devam edebilir mi?

Bitcoin, dijital para biriminin geleceği hakkında oldukça boğa olan bir pazarın desteğiyle bir yıldan uzun bir süre önce yeni seviyelere ulaştı. Sadece bu yıl, Bitcoin 3.700 dolardan 13.700 dolara yükseldi, bu da sadece yarım yılda yüzde 270’lik bir fiyat artışını temsil ediyor. BTC, 2018 ayı piyasası sırasındaki en düşük puanından bu yana, yüzde 328 oranında hareket etti. 

Bu, piyasanın dijital para birimi için çok heyecanlı olduğunu ve yatırımcıların tüm zamanların en yeni seviyesini beklediklerini gösteriyor. Bitcoin’in bu yıl 40.000 dolara çıkabileceğini ve 100.000 dolara ulaşabileceğini düşünen Thomas Lee veya Peter Brandt gibi birçok analist var.  Fundstrat Global Advisor kurucu ortağı olan Thomas Lee, Bitcoin’in 10.000 ila 20.000 ABD doları arasında hızlı bir hareket alacağını öne sürdü. Buna ek olarak, 20.000 dolara ulaştıktan sonra bu yılın sonuna kadar 40.000 dolara kadar çıkabileceğini söyledi. 

Analistler Bitcoin’in burada nereye gideceğini açıkladı

Bu arada Peter Brandt, böyle bir parabolik aşamayı takip eden bir varlık görmediğini söylediği bir tweet attı. Ayrıca Bitcoin’in 100.000 dolara yükselebileceği yeni bir büyüme aşamasına girdiğini de belirtti.  Şu anda, 20.000  dolara ulaşmak için hangi fiyat seviyesinin direnç gösterdiğini anlamak zorlaşıyor. 

Bitcoin, 13.700 dolara ulaştıktan ve daha da ilerlemeye çalıştıktan sonra birkaç dakika içinde 1.000 dolar düştü. Bir sonraki muhtemel direnç seviyelerinden biri 17.400 dolara yakın olabilir. Bu arada, Bitcoin düşmeye de devam edebilir. Teknik göstergeler piyasada momentumun arttığını da gösteriyor. Bu genel olarak kısa vadede ve orta vadede yükseliş eğiliminde. Yatırımcılar pazara hızlı bir şekilde girdikçe, analistlere göre panik satışı da büyük bir hal alıyor. 

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin