Bitcoin'in pazar payı iki yılda ATH’ye ulaştı!
Bitcoin milyarderi kripto kârını açıkladı: “BTC trilyon dolarlık küresel pazarın büyük bir parçası olacak.”

Bitcoin sert yükseldi ve bomba gibi geliyor: Peki analistler bu duruma ne diyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Eleştirmenler ve şüpheciler, Bitcoin’in 2018’deki en düşük seviyesini gördüğü günlerde kripto parayı büyük bir “balon” olarak nitelendiriyorlardı. 15:59 UTC’de Bitcoin 5.755 dolardan işlem görüyordu ve 47 dakika içinde 500  dolarlık bir sıçrama yaptı ve Bitcoin 6.225 dolar seviyesine kadar yükseldi.  Bitcoin sert yükseldi ve bomba gibi geliyor!

Bitcoin fiyat grafiği
Bitcoin fiyat grafiği

“Kripto paralar değer kaybettiği gibi yükselecek.”

Bir kripto para grafik analisti olan Benji Nathan, kripto paraların değer kaybettiği gibi yükseleceği yorumunu yapıyor. Bitcoin ile birlikte altkoinler de güçlendi ve Bitcoin Cash ile EOS da yüzde 10 seviyelerinde değer kazandı. Ontoloji ve Bytecoin de sırasıyla yüzde 14 ve yüzde 13 oranında yükseldiler. Kripto para piyasası hacmi de bu gelişmelerle birlikte tekrar 250 milyar doların üzerine çıktı. Bu fiyat sıçraması hala Bitcoin’in eski seviyelerinden uzak olsa da yatırımcılara heyecan ve beklenti duygusu kazandırdı.

“Büyük bir fiyat patlaması için hazırlanıyoruz.”

Endüstrinin pek çoğu, mevcut fiyatlar üzerinde spekülasyon yapıldığını düşünüyor. Fiyatlardaki mevcut düşüş konusunda açıklama yapan bir Blockchain geliştiricisi Adam Glück konuya yönelik şunları söyledi:

2018 yılında yaşanan fiyat düşüşlerine rağmen, bu yıl teknolojik gelişmeler ve benimseme açısından en büyük ve en ilerici yıl oldu. Fiyatlar bu durumu yansıtmıyor olsa da, büyük bir patlama için hazırlandığımıza inanıyorum ve bunun olması da gerekiyor. Bu endüstriye milyonlarca yatırım yapıldı. Bu endüstride devrim yaratan teknolojiye inanan tonlarca insan var. Şimdiye kadar hiç şüphem yok ki fiyatlar mutlaka yükselecek. Bu gelecek ay veya gelecek yıl  ama mutlaka  olacak.

En iyi 10 kripto paranın durumu
En iyi 10 kripto paranın durumu

Bitcoin sert yükseldi! Altkoinler de benzer şekilde yükseldi!

Ethereum, Bitcoin Cash, Ripple ve EOS gibi diğer altkoinler de Bitcoin‘e benzer bir sıçrama yaşadı. Bitcoin yazım sırasında, %4 oranında artışla 6.161 dolardan işlem görüyor. Bitcoin şu anda 105 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin