3 potansiyel Delion kullanım durumu IOTA'yı yükseklere çıkarabilir!
3 potansiyel Delion kullanım durumu IOTA'yı yükseklere çıkarabilir!

IOTA (MIOTA) tokeninin güncelleme ve iyileştirmelerine mutlaka göz atın

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son dönemlerde IOTA (MIOTA) yaptığı çalışmalarla gündemden düşmedi. Mayıs ayı  IOTA için fırsatlarla doluydu ve  Haziran ayında  da önemli fırsatlar oluşacağı belirtiliyor. Haziran döneminde IOTA’nın gündeminde şunlar var: Trinity cüzdanından daha fazla veri yinelemek, Qubic girişiminin güncellemeleri, IXI Hub’ın tasfiyesi ve IOTA Vakfi ile yapılan geniş kapsamlı iş birliği.

IOTA (MIOTA) yaptığı çalışmalarla gündemden düşmüyor

IOTA ekibi, IOTA referanslı uygulamayı (IRI) geliştirmek ve onu IOTA beyaz kağıdına yakınlaştırmak için sürekli çalışıyor. Bu, yaptıkları herhangi bir değişikliğin planlanmasını, araştırılmasını, geliştirilmesini ve test edilmesini gerektiriyor. IOTA’da ki IRI ekibi, mevcut taktik seçim algoritmasını geliştirmek için çok çalışıyor. Ayrıca bugün, IRI versiyon 1.5.0’ın bir parçası olan taktik seçim algoritmasının tam bir yeniden yazımının tanıtımını başlattılar. IOTA konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

IOTA’daki IRI ekibi mevcut taktik seçim algoritmasını geliştirmek için çok çalışıyor. IRI versiyon 1.5.0‘da eksiksiz yeniden yazılan taktik seçim algoritmasını tanıtmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz.

Yeni güncelleme ve iyileştirmeler

Yeni güncellemedeki değişiklikler şu şekildedir:

  • Kümülatif ağırlıklar
  • Sabit alt grafikler
  • Geçersiz işlemleri yok saymak
  • Yeni işlem fonksiyonu

IOTA ayrıca kodların okunabilirliği ve test edilebilirliğini geliştirmek için çalışıyor Bu çalışma IRI’deki iyileştirmeleri ve kodların sürdürülebilmesini ekip için kolaylaştıracak.

IOTA (MIOTA) fiyat grafiği
IOTA (MIOTA) fiyat grafiği

 “Veri yeni petroldür.”

Asya’nın en büyük ticaret fuarı olan Taipei’deki Computex’de konuşan, IOTA Baş Mühendisi Edward Greeve, IOTA’yı detaylı tanıttı ve Blockchain’in  ortaya koyduğu sorunları nasıl ele aldığını Tangle’ını kullanarak anlattı. Tangle MAM,  güvenlik, mahremiyet, entegrasyon ve IOTA Token Flash kanalları için  sıfır ücret, gerçek zaman ve hazır makine sözünü veriyor. IOTA Baş Mühendisi Edward Greve konuya yönelik şunları söyledi:

Veri yeni petroldür.

Yazım sırasında IOTA, %9,35 oranında düşüşle 0,90 dolardan işlem görüyor. IOTA şu anda 2,5 milyar dolarlık piyasa değeriyle 11. sırada yer alıyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin