Bitcoin SegWit işlemleri fiyata rağmen büyümeye devam ediyor
Bitcoin SegWit işlemleri fiyata rağmen büyümeye devam ediyor

Bitcoin SegWit işlemleri fiyata rağmen büyümeye devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin (BTC) ağındaki SegWit işlemlerinin yüzdesi genişlemeye devam ediyor. Bitcoin ödemelerinin  50,73’ü SegWit etkin adresleri üzerinden yapıldı. Bu, Bitcoin ücretleri ile ilgili bilgileri içeren bir web sitesi olan Transactionfee tarafından sağlanan verilere göredir.

Bitcoin (BTC) ağındaki SegWit işlemleri %50’yi aşıyor

SegWit ödemeleri aylık bazda büyümeye devam ediyor. Bu, endüstrinin tüm ağın daha yumuşak performans göstermesine yardımcı olacak daha hızlı ve daha ucuz Bitcoin ödemelerine girdiğini gösteriyor. SegWit, işlemlerin boyutunu azaltmaya yardımcı olan bir uygulamadır. Bu sonuçta blok başına işlenen işlem sayısı üzerinde olumlu bir etkiye sahip olacak. Bitcoin, saniyede üç ila yedi işlem gerçekleştirmesini sağlayan 1 MB bloğa sahip.

Bitcoin İşlemleri SegWit

İşlem belleğine göre, bir veya daha fazla SegWit çıktısı harcayan bir işlemin SegWit olduğu kabul edilir. Veri toplamak için, günlük SegWit işlemlerinden gelen ödemeleri topluyorlar ve bunları günlük toplam ödeme sayısıyla karşılaştırıyorlar ve bu da SegWit harcama ödemelerinin yüzdesi hakkında bir fikir veriyor.  365 gün boyunca yuvarlanma ortalaması hesaba katıldığında, SegWit İşlemlerinin sayısı artmaya devam ediyor, ancak öncekiyle aynı hızda değil.  Bu, 2018 boyunca SegWit’in kabul edilmesinin toplam işlem sayısının %5’inin altından Aralık 2018’in sonunda neredeyse %35’i geçtiğini gösteriyor. Bugünlerde, 365 gün ortalaması şimdiye kadar kaydedilen en yüksek puan olan %43,73’tür.

Bitcoin benimsenme eğrisi bu yıl, özellikle son aylarda, düzleşti gibi görünüyor

Bununla birlikte, benimsenme eğrisi bu yıl, özellikle son aylarda, düzleşti gibi görünüyordu. Aynı zamanda, günlük işlemlerin sayısı, en popüler dijital varlığın fiyatlarının birkaç gün boyunca 13.750 dolardan 10.000 doların altına düştüğü Haziran ayından sonra azaldı. SegWit, Bitcoin’in ölçeklenebilirlik sorunlarının üstesinden gelmek için nihai bir çözüm olmasa da Bitcoin Blockchain’indeki tıkanıklığı azaltmaya yardımcı oluyor.

Lightning Network (LN)’ün, ana Bitcoin ağını tıkamak zorunda kalmadan Bitcoin’in saniyede binlerce işlemi işlemesine izin vermesi bekleniyor. Gelecekte, daha fazla SegWit ödemesi ve LN üzerinden işlenen çok sayıda işlemle Bitcoin’in işlem yapmak için daha rekabetçi bir dijital varlık olması bekleniyor. Geliştiriciler şu anda LN’yi piyasaya en kısa zamanda sürebilmek için çalışıyor.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin