Ethereum (ETH) yeniden yükselişe geçti: Hedef 300 dolar
Ethereum (ETH) yeniden yükselişe geçti: Hedef 300 dolar

Son ralliyi yöneten Ethereum’da sırada ne var? İşte 2 başarılı analistin çarpıcı tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum (ETH), birleşik kripto piyasasının maruz kaldığı yukarı doğru momentumun başında duruyor ve bir gecede düşüş sırasında Bitcoin’in son kazanımlarının çoğunu silmesine rağmen ETH momentumunu uzatabiliyor. Bu yükseliş ETH’nin 200 doların üzerinde belirleyici bir şekilde kırılmasını sağladı, analistlere göre bu seviye muhtemelen yakın vadede kilit bir destek seviyesi olacak.

BigCheds: “Ethereum’da 200 dolar kritik seviye.”

Popüler analistlere göre altcoin’ler arasındaki devam etmekte olan yükselişler Ethereum’un önümüzdeki günlerde ve haftalarda önemli ölçüde daha fazla kazanımlar elde etmesini sağlayacak. Ethereum 215 dolar olan şu anki fiyatı ile haftalık 180 doların altındaki en düşük seviyeden büyük bir artış gösteriyor. Bu yukarı yönlü momentum, ilk kez bu ayın başlarında ETH’nin 170 doların altına düşmesiyle başladı ve güçlü alım baskısı ile karşılandı.

Yakın vadede Ethereum’un, altcoin’ler yükselmeye başladıkça kripto piyasaları üzerindeki hakimiyetini göstererek daha fazla yükseliş ifade etmeye devam etmesi olasıdır. Twitter’daki popüler bir kripto para birimi analisti olan BigCheds, ETH’nin mevcut yükselişini başlatan bir direnç olan 200 doların kritik seviye olduğunu söyledi.

Trading Room: “Ethereum  daha güçlü bir trend gösteriyor.”

Analistler, Ethereum’un kısa vadede daha da yükselmeye devam etmesini bekliyor; çünkü Twitter’da popüler bir kripto analisti olan Trading Room ETH’nin yavaşlamadan önce 209 ile 219 dolar arasındaki seviyelere dokunacağını açıkladı:

Ethereum daha güçlü bir trend gösteriyor. Devam edecek ralli güçlü bekleniyor. Rastgele kısa devre yapmayın. Uzun vadeye odaklanın. Dünkü kısa bölgeyi görmezden gelin. Güçlü bir hareket göz önüne alındığında, herhangi bir büyük soğuma öncesi 209-219 dolar arası bir hareket bekliyoruz.

Newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin