Binance’nin Wechat ve Alipay ile olan ortaklığına yalanlama geldi
Binance’nin Wechat ve Alipay ile olan ortaklığına yalanlama geldi

Binance CEO’su: “Bu fiyattan Bitcoin satan kendini tokatlasın.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2 Ağustos’ta, Bitcoin piyasayı memnun ediyor, bir kez daha 10.000 dolara yükseldi. En iyi kripto para borsasın Binance’in CEO’su, BTC’lerini daha düşük bir fiyata satanların gelecek için bir ders almaları ve bu hatayı bir daha asla yapmaması gerektiğini söylüyor.

Bitcoin potansiyeli

Bununla birlikte CEO, öğüdünü Çinli filozoflara benzer şekilde, kısa bir cümleyle ifade etti: “Bitcoin’i 10.000 doların altına sattıysanız, kendinizi tokatlayın. Bazı topluluk üyeleri ise yarumlara BNB’yi 10 doların altında sattıkları için “kendilerini tokatlamak” istediklerini yazdı.

Anthony Pompliano, BTC büyümesi vaat ediyor

CNN’den Julia Chatterley ile konuşan kripto uzmanı, Bitcoin fiyatının neden 10.000 dolardan daha da çok artması gerektiğini açıkladı.

Kripto uzmanı, BTC fiyatlarının yakın gelecekte artmasının sayısız nicel hareketlilik programından kaynaklanacağını belirtti. Bahsettiği ikinci faktör ise 2020’de yaklaşmakta olan Bitcoin halving’ti.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birik
7im, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin