Weiss Ratings, Binance Coin'nin başarı sırrını açıkladı
Weiss Ratings, Binance Coin'nin başarı sırrını açıkladı

Weiss Ratings, Binance Coin’nin başarı sırrını açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bu yıl şu ana kadar oldukça iyi sonuçlar veren ve CoinMarketCap’te sıkıca 6. sıraya tutunan Binance Coin’nin başarı sırrı, Weiss Ratings ajansı tarafından açıklandı. Başarıdaki hilenin BNB’nin merkezi bir varlık olmasına bağlıyorlar.

2019’da Binance Coin (BNB) fiyatı

Yılın başında, kriptonun piyasa değeri sadece 800 milyon dolar olarak gerçekleşirken, şimdi 4.5 milyar dolardan fazla. ICO sırasında ise token fiyatı sadece 0,10 dolardı.

Yılın ilk birkaç ayında, BNB fiyatı Bitcoin’in yatay alım satım işlemlerinden bağımsız olarak artış gösterdi. Tüm bunlarla birlikte, Weiss Rating finansal kuruluşu BNB’nin başarısının merkeziyetçi planına bağlı olduğuna inanıyor. Ayrıca, Binance’in CZ’si her zaman tokenin kullanılması için yeni yollar ve ortaklar buluyor. Bu strateji, piyasa kapitalizasyonunu ve likiditesini oldukça arttırdı.

Binance LaunchPad

Binance’in kripto parasının öngördüğü kullanım alanları, öncelikle Binance’ın ücretini ödemekle ilgilidir. Birçok kullanıcı BNB’yi işlem ücretlerini Bitcoin yerine %25 indirim ile ödemekte kullanmayı tercih ediyor. Ayrıca, yatırımcıların Binance LaunchPad’deki İlk Borsa Teklifleri (IEO) sırasında token satın alırken BNB kullanması gerekiyor .(Bazı örnekler,BitTorrent, Fetch.AI.) Bunlar dışında Binance her üç ayda bir düzenli BNB yakıyor. Bu varlığı daha nadir bir şey yapar ve böylece fiyatını yükseltir.

Aksine görüşler

Bununla birlikte, kripto topluluğundaki bazı kişiler, BNB’nin başarısının merkezi planından kaynaklandığından şüphe ediyor. Twitter’daki yorum dizisinde, bazı kullanıcılar BNB’nin fiyatının birkaç kez USDT ekleyerek pompalandığı fikrini dile getirdi. Diğerleri de yakında Binance ile ilgili olacak düzenlemelerin BNB’nin hızlı başarısına son vereceğine inanıyor.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin