Analist Bitcoin fiyatı için sıradaki durağı açıkladı: 14 bin dolar yolda olabilir!
Analist Bitcoin fiyatı için sıradaki durağı açıkladı: 14 bin dolar yolda olabilir!

Bitcoin rotası belli oldu: Analistler ve CNBC’si ne diyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin, hafta sona ermeden önce bir başka kilit direnci kıracak mı yoksa boğaların gazları bitti mi?

Bitcoin şimdi nereye gidecek?

Kripto para piyasası bir haftaya daha yaklaşıyor ve Bitcoin’in fiyatına ilişkin tahminler kral parası için yeni durumlar ortaya koymaya devam ediyor. Son yedi gün boyunca BTC, 10.700 dolar ve 12.000 dolar arasında konsolide edilen değerleme nedeniyle önemli bir fiyat hareketi sergilemedi. Fiyat, geçtiğimiz hafta 11.510 dolar olan direncin altında kaldı ve topluluk BTC’nin fiyatının 9.200 dolar seviyesini tekrar test edebileceğini belirtti.

Kaynak: Twitter

Ancak, Bitcoin 3 Temmuz’da yüzde 16 artarak değerini 11.000 doların üzerine çıkardığı için durum böyle değildi. Popüler bir kripto para analisti olan Josh Rager’a göre, BTC 11.470 dolarlık direncin üzerinde kapandığında, bu seviye 4 saatlik grafik kapanmadan önce destek oldu. Topluluk, mevcut haftanın, son zamanlarda düşük fiyat hareketleri kaydeden ilk hafta olduğunu belirtti.

CNBC: Bitcoin yatırımlarında uzun süre long pozisyon alın!

Haftalık destek şu an 10.790 dolar seviyesinde ve analistlere göre fiyat hafta sonunda bu seviyenin altında kapanırsa BTC’nin düşüşe geçebileceği öne sürüldü. BTC’nin geçtiğimiz yedi gün boyunca kıramayacağı haftalık yüksek rakam 11.967 dolardı. Bu seviye, Bitcoin 12.000 doların altına düştüğü için kilit bir dirençti. Bitcoin’in mevcut kilit direncin üzerine kapanması halinde, analistler yükseliş trendinin önümüzdeki hafta yüzeye çıkabileceğini ve BTC’nin 13.800 doları tekrardan test edebileceği öne sürüyor.

Bitcoin’in şu an devam ettiği yönüyle ilgili pek çok tartışma oldu ve birçoğu, Nisan’dan başlayarak ve 26 Haziran’da zirveye vararak varlığa devralan parabolik bir yükseliş olduğunu iddia etti. CNBC ise hafta boyunca tanık olunan düzeltmenin “önemli düşük” seviyeler oluşturduğunu söyledi. Bu yüzden, yatırımcılara şu anda Bitcoin yatırımlarında uzun süre long pozisyon almalarını tavsiye ediyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin