En zeki varlıklar piyasaya giriyor: Bitcoin yavaş ama istikrarlı büyüyecek
En zeki varlıklar piyasaya giriyor: Bitcoin yavaş ama istikrarlı büyüyecek

En zeki varlıklar piyasaya giriyor: Bitcoin yavaş ama istikrarlı büyüyecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin ve kripto sahipleri, büyük kurumsal yatırımcıların gelişini uzun zamandır bekliyor. 2017 yılındaki boğa koşusu 20 bin dolarlık bir balonla sona erdi. Ancak pazar yeniden büyüdükçe, uzmanlar dünyadaki finans kurumlarının bir dalganın zirvesinde olacağını söylüyorlar. Birkaç endüstri uzmanı Coindesk’e, daha fazla büyümenin şüphesiz kurumsal yatırımcılar tarafından destekleneceğini söyledi.

En son Bitcoin büyümesinin nedeni kurumsal yatırımcılar

Oliver von Landsberg-Sadie, dijital varlıklar için finansal hizmetler konusunda uzmanlaşmış bir şirket olan BCB’nin CEO’sudur. Şu anda görmekte olduğumuz büyümenin, kripto alanına yeni para pompalayan büyük kurumlar tarafından desteklendiğine inanıyor. CEO görüşünü şöyle açıklıyor:

2013 balonuna teknokratlar ve karanlık ağ trolleri neden oldu ve 2017 rallisi spekülatif perakende işlemcilerin kaprislerinden kaynaklandı. 2019’daki büyüme, eski portföyleri çeşitlendiren ve nihayetinde bunun için profesyonel bir mekanizmaya sahip finansal kurumlara ait.

Oliver von Landsberg-Sadie, boğalarla yapılan bu çalışmanın BCB’nin çektiği müşteri nedeniyle farklı olacağını ilk elden şöyle biliyor:

Bu, müşteri profilinde likidite arayan kripto projelerinin baskın olduğu, geçen yıla kıyasla temel bir değişimdir.

Borsalar kurumsal yatırımcılar için hazırlanıyor

Bir kurumsal yatırımcı akışının yolda olduğu konusunda ikna edici bir işaret de, önde gelen borsaların davranışlarıdır. Kari S. Larsen, Blockchain-Teknoloji Grubu ve New York’taki Perkins Coie’nin dijital para biriminde hukuk uzmanı ve ortağıdır. Endüstrinin değişime hazır olduğunu şu şekilde söylüyor:

Borsalar, perakende yatırımcılardan kurumsal yatırımcılara yönlerini değiştiriyor, bu tür müşterilere alım satım platformlarının dış arayüzünü kişiselleştirmek için daha fazla fırsat sunuyor ve kurumsal yatırımcılara daha iyi uyan ayrı ayrı API arayüzleri sağlıyor.

Kurumsal yatırımcılar kesinlikle Bitcoin ve kripto para birimi piyasalarının geri kalanını yeni bir boyuta taşıyacak. Ancak hiç kimse bu kurumların tesadüfen alana girmesini beklememelidir. Hareketleri hesaplanacak ve düşünülecek.

En zeki varlıklar kaçınılmaz başarısızlıklar sırasında birikir. Bu kurumlar istikrar için diğerleriyle aynı şekilde çaba harcayacak, bu nedenle büyüme önceki dönemlere göre daha yavaş olabilir. Fakat kripto para biriminin gelecekteki değeri için umutlar artıyor.

Zycrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin