bitcoin 2 temmuz
Ters formasyon fiyat yükselişi getirebilecek mi?

Bitcoin 2 Temmuz fiyat görünümü: Ters formasyon fiyat yükselişi getirebilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin 2 Temmuz fiyat görünümüne dair önemli detayları aşağıda şu şekilde özetledik:

  • Bitcoin fiyatı 4 saatlik grafikte düşen trend çizgisini kırmaya yetecek kadar yükseldi
  • Ayrıca aynı zaman diliminde küçük bir çift dip formasyonuna da rastlıyoruz ki bu görünüm yükselişin devam edeceğine dair bir sinyal niteliğinde olabilir
  • Ancak teknik göstergeler bunun tersi olarak düşüşü işaret ediyor
  • Bitcoin fiyatının azalan trend çizgisini ve oluşan çift dip formasyonu boyun çizgisi olarak tabir edilen seviyeyi geçmesi olası bir dönüş sinyali olarak değerlendirilebilir

Bitcoin 2 Temmuz teknik gösterge sinyalleri

100 SMA, hala daha uzun vadeli hareketli ortalamayı temsil eden 200 SMA’nın altında bulunarak, ana trendin hala düşüşte olduğunu gösteriyor. Ayı piyasasının sona erdiğinden bahsedebilmemiz için ilk olarak 100 SMA’nın 200 SMA üzerine geçtiğini görmemiz gerekir.

Kısa vadeli hareketli ortalamayı temsil eden 100 SMA ise şu an hareketli direnç görevi görüyor. Bunun yanında bir yükseliş formasyonuna girilmesi, yükselişin devam edebileceğini gösterirken, kısa vadede 200 SMA seviyesinin test edilebileceğini görebiliriz. Eğer 200 basit hareketli ortalama kararlı bir şekilde geçilirse, yükselişin uzun vadeli olabileceğinden söz edebiliriz.

RSI göstergesine baktığımızda ani yükselişin bir sonucu olarak, aşırı alım bölgesinde bulunduktan sonra, satışların geldiğini işaret ediyor. Ve aşırı alım bölgesinden aşağı doğru salınmış durumda. Benzer şekilde stokastik osilatörü de bir satış baskını işaret ediyor. Eğer bu son yükselişin düzeltmesi niteliğindeki satışlar devam ederse, Bitcoin fiyatı grafikte gördüğümüz trend çizgisi altında kalabilir ve düşüşüne kaldığı yerden devam edebilir.

Bitcoin, bu çeyrek ve ay boyunca, keskin bir yükseliş gösterirken,  yeni bir pozitif başlangıç ​​için iyi bir görünüm verdi. Ayrıca, yılsonuna kadar Bitcoin’in 50.000 dolara ulaşacağı tahmininde bulunan BitMEX kurucu ortağı Arthur Hayes tarafından yapılan yukarı yönlü açıklamalardan da bir artış elde etmiş olabilir.

Arthur Hayes’in görüşleri şu şekildeydi:

3.000 ile 5.000 dolar arasında bir taban bulabilirdik. Ancak, SEC’in onayladığı birçok ETF kararı, yılsonuna kadar 20.000 dolar ve hatta 50.000 dolara tırmanma yolunu açıyor.

Ayrıca son fiyat düşüşünün kripto para piyasasına daha fazla yatırımcı çekebilme ihtimalinin ağır bastığını ve bu yeni yatırımcılar ile daha iyi seviyelerin görülebileceğini de sözlerine ekledi.

newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin