Bitcoin rallisi tamam mı devam mı?: Tom Lee ve Arthur Hayes BTC'yi yorumladı
Bitcoin rallisi tamam mı devam mı?: Tom Lee ve Arthur Hayes BTC'yi yorumladı

Bitcoin rallisi tamam mı devam mı?: Tom Lee ve Arthur Hayes BTC’yi yorumladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçtiğimiz hafta Bitcoin fiyat performansı steroidlerdeki Usain Bolt gibiydi. Bitcoin, büyük ölçüde 8.000 doların üzerine kırdı ve çoğu kripto para birimi borsalarında 8.400 dolar ile üzerindeki tozu attı. Sıra düzeltmeye gelince 6.500 dolara yakın bir bölgeyi test ettikten sonra Bitcoin çok fazla acı çekti. Bununla birlikte, BTC tekrar yükselip, 8.000 doları aşması kısa sürdü. Ancak halen daha BTC/USD dansları 7.800 dolar seviyelerine kadar aşağı yönlü bir düzeltme yapıyor.

Bitcoin 2017 grafiklerini izliyor

Çeşitli pazar uzmanları, son Bitcoin dalgalanmasını ayırt etmeye çalışıyor ve bunu 2017’deki sıçramadan önceki ralliyle karşılaştırıyor. Çoğu analist, Bitcoin’in zaten dibi bulduğuna inanıyor ve bu dalgalanma, boğa koşusunun başlangıcını işaret ediyor.

Tanınmış BTC marj ticareti platformu BitMEX Borsası’nın CEO’su, Arthur Hayes, “boğa piyasasının gerçek olduğuna” inanıyor. Çünkü Hayes’e göre, Bitcoin, son birkaç gün içinde yıkıcı bir düşüşün ardından trendi hemen tersine çevirmeyi başardı. Hayes bu durumu Twitter’da şöyle açıkladı:

Boğa piyasası gerçek. 7 binin altına kısa vadeli bir düşüş gördük ve birkaç gün sonra 8 binin üzerine geri döndük. Booyah!

Bir başka üst düzey analist olan Fundstrat’tan Tom Lee, Bitcoin hakkındaki fikirlerini Arthur Hayes ile neredeyse aynı şekilde paylaşıyor. Lee, BTC/USD’nin 8.000 dolar seviyesine geri dönmesinin, uzun kripto kışının sona erdiğini onayladığını söyledi. Tom Lee şu sözlerle açıklamayı yaptı:

6200 dolara kadar rahatsız edici bir düşüşün ardından, Bitcoin> 8.000 dolara döndü ve bu da olumlu eğilimi daha da güçlendirdi …

Bitcoin oynaklığının tüm kripto para birimi piyasası üzerinde büyük bir etkiye sahip olmaya devam ediyor. Ek olarak, BTC pazarındaki hakimiyet endeksi, sadece bir haftada %60 çıktı ve ardından %57’nin üzerinde sabit kaldı. Ayrıca, Bitcoin’deki boğa hareketi diğer varlıkları neredeyse eşit şekilde etkiledi.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin