Bitcoin, Ethereum ve Ripple’dan hangisi çöküş ya da ralli yolunda? Analistler cevaplıyor
Bitcoin, Ethereum ve Ripple’dan hangisi çöküş ya da ralli yolunda? Analistler cevaplıyor

Flaş kripto para haberleri: Bitcoin gösterisi, Ethereum yükseltmesi ve XRP, Stellar, Litecoin, TRON, Enjin haberleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin’in ışıklar altındaki büyük gecesinden, yeni bir Ethereum yükseltmesi için yol haritasına kadar flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun

Bitcoin ve kripto para haberleri

Popüler haber şovu “60 Dakika”, 12 milyondan fazla izleyici kitlesine Bitcoin ve kriptoyu tanıttı. Programda, BTC’nin ilk yılları, değerindeki hızlı ve değişken büyümesi, kripto paraların nasıl çıkarıldığı, teknolojiyi neyin geliştirdiği ve Bitcoin’in neden çıkarıldığı tartışılıyor. Ayrıca programda 2 pizzaya 10.000 BTC harcayarak ilk Bitcoin alışverişi yapan efsane Laszlo Hanyecz ile bir röportaj da bulunuyor.

Ethereum haberleri

Ethereum tabanlı geliştirme stüdyosu ConsenSys, yaklaşmakta olan Serenity 2.0 güncellemesi için bir plan yayınladı.

Yükseltme, Ethereum’u deneme sürümüne geçirecek, gelişmiş bir sanal makine sunacak ve saniyede daha yüksek işlem, yeni gizlilik, izin ve yönetim modellerini desteklemek için segment zincirleri ekleyecek.

Ripple ve XRP haberleri

Dalgalanma destekli kripto startup’ı Kava Labs, ABD dolarına sabitlenecek ve XRP ile birlikte katlanacak bir stablecoin hakkında teknik özellikler yayınladı. Özellikler ilk olarak Twitter’daki bir kripto meraklısı tarafından keşfedildi.

Kava Labs, projenin gerçek olduğunu onayladı, ancak AMBCrypto’ya hala keşif ve fizibilite aşamasında olduğunu söyledi.

Litecoin haberleri

Litecoin, Glory ringine geri döndü. Litecoin Foundation, bir premier kickboks ligi olan Glory’nin yeni bir marka ortağıdır ve altcoin reklamları, Hollanda’daki son etkinlikte ringte sıralanırken görülebilir.

Stellar Lumens haberleri

Kripto borsası Poloniex, kullanıcılara Stellar airdrop ödüllerini başlatarak kripto işletmelerinden daha fazla değer sağlamaya çalıştığını söylüyor. Borsa tarafından ödül ile alakalı şu açıklama yapıldı:

Airdrop etkinleştirildikten sonra, haftalık olarak, bu ödülleri Poloniex ile sahip oldukları Stellar Lümen miktarına oranla otomatik olarak uygun müşterilere aktaracağız.

Tron haberleri

Tron’un kurucusu Justin Sun, BLOCKTV ile yeni bir röportaj yaptı.

Sun, son zamanlardaki kripto para birimi hakkındaki görüşünü açıklıyor ve kripto para birimindeki yeni düzenlemelerin kitlesel kabulü tetiklemeye yardımcı olacağına inandığını söylüyor.

Enjin haberleri

Enjin ekibi, popüler Minecraft oyununa Blockchain teknolojisini getirdiğini söylüyor. Mühendis Coin Rivet, yeni eklentinin, oyuncuların görevleri tamamlayıp kripto alabilecekleri dünyalar oluşturmak için tasarlandığını söyledi.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin