Şok iddia: Çin’de kripto para madenciliği yasaklanıyor mu?
Şok iddia: Çin’de kripto para madenciliği yasaklanıyor mu?

Bitcoin rallisi için bir sebep bulmak zor ancak Çin kaynaklı bir haber ağır basıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin rallisi, beklenmedik bir anda geldi. Ve önümüzdeki günler için umut verici Bitcoin fiyat hareketleri gördük. Yükseliş hareketi, şu an 100 günlük hareketli ortalamada denge bulmuşa benziyor.

Çin’in en düzey yetkilisinden olumlu Blockchain yorumu

Piyasa katılımcıları şimdi bu ralli için olağan nedenlere işaret ediyor: fiyat sıkışması, opsiyon aktivite ve arbitraj gibi. Ancak temel haberler de olumlu gelişmeler söz konusu.

Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping’in dün yaptığı konuşmada, “Çin’in blockchain teknolojisini fırsatını yakalaması” gerektiğini söyledi.

Xi komite üyelerine, “Blok zinciri çekirdek teknolojilerin bağımsız inovasyonu için önemli bir atılım olarak almalıyız.” Dedi. “Ana yönü açıklığa kavuşturmalı, yatırımları artırmalı, birkaç temel çekirdek teknolojiye odaklanmalı ve blockchain teknolojisi ve endüstriyel inovasyonun gelişmesini hızlandırmalıyız.” Şeklinde bir yorumda bulundu.

Bu görüşün, kripto veya blok zinciri teknolojisi hakkındaki ilk resmi yorum olduğuna inanılıyor.

Bitcoin rallisi devam edecek mi?

Bu, herhangi bir Bitcoin desteği olarak algılanmamalı ve Çin’de kripto para ticaretinin yasak olduğu unutulmamalı. Ancak bu, belki de blok zinciri teknolojisinin ülke bazında en üst düzey yetkili tarafından onayını gösteriyor.  Ve Çin, kesinlikle Blockchain teknolojisini ilerletecek kaynaklara sahip bir ülke.

Fiyat hareketine gelince, BTC fiyat patlaması, bu haberin yayınlanmasından kısa bir süre sonra geldi, bu yüzden bağlantı kurmak, yanlış olmaz. Bugün CME opsiyonlarının son günü. Birçoğu bu noktaya odaklanmış durumda.

forexlive

Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin