featured

Bitcoin fiyatı için ralli beklentileri artarken yPredict projesinde son durum nedir? İşte detaylar…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin haberleri: Uzun bir süre yatay seyreden kripto para piyasası geçtiğimiz ayın ortasında hızlı bir yükselişe şahitlik etti. SEC’in temyiz davası, ETF onaylanma beklentileri ve uzun süredir hareketsiz kalan piyasa şartları bu yükselişe destek olarak BTC fiyatını 34.000 doların üzerine taşıdı. Bu, haftalık yüzde 12’lik bir kazanca ve aylık yüzde 27,5’lik önemli bir artışa işaret ediyor ve BTC’nin piyasa değerine yaklaşık 145 milyar dolarlık bir ekleme anlamına geliyor.

Bitcoin’in bu yükselişi, potansiyel ralli beklentilerini de arttırmış durumda. Nisan 2024’teki yarılama, SEC davası, stop ETF onayı artan iyimserliği ve boğa piyasası beklentilerini yükseltiyor. Bu durum, birçok analist tarafından Bitcoin fiyatını 50.000 doları eşiğinin ötesine taşıyabileceğini düşüyor.

Analistlerin Bitcoin fiyatına yönelik tahminleri…

Ünlü kripto para uzmanı Michaël van de Poppe, Bitcoin’in gidişatına ilişkin görüşlerinde iyimser bir tablo çiziyor. Bitcoin’in yaklaşan nisan ayındaki yarılanma olayından önce potansiyel olarak 45.000 ila 50.000 dolar arasına ulaşacağını tahmin ediyor. Yazın sırasında ise Bitcoin fiyatı 34.610 dolardan işlem görüyor. 

Buna karşın TradingShot adlı bir başka analist daha da yüksek bir tahmine sahip. Analist, BTC’nin 2024 yılında yılbaşından hemen sonra veya mayıs, ekim ayları arasında 100.000 dolara ulaşacağını düşünüyor. Bu yükseliş yaklaşık yüzde 310’luk etkileyici bir artışa işaret eder. Geçmiş verilere ve önceki ralli zamanlamalarına dayanarak bu tahminde bulunan analist, lider kripto paraya dair iyimser bir tablo çiziyor.

Bitcoin

BTC’nin son dönemdeki yükselişinin arkasında önemli gelişmeler olduğu biliniyor. Bu nedenler sadece 30 dakika içinde BTC fiyatında 3.000 dolarlık hızlı bir fiyat artışına yol açtı. Böylesine çılgın bir hareketliliğin yaşandığı bir ortamda, Bitcoin’in kripto para dünyasında yaşananlara rağmen güçlü kalması her şeyi mümkün kılıyor.

Analistlerin işini kolaylaştıran proje: yPredict

Bitcoin ve altcoin tahmininde bulunan bilgisayar programcıları, yatırımcılar, borsa uzmanları ve analistler için geliştirilen bir yapay zeka ekosistemi olan yPredict projesi, ön satış etkinliği ile yatırımcılara sunuluyor. Makine öğrenimini kullanarak hisse senedi fiyat hareketlerini tahmin etmek için geliştirilen yapay zekâ platformunun yerel tokeni YPRED coindir.

https://twitter.com/yPredict_ai/status/1716837757560266815

Piyasa takibi konusunda yatırımcıları desteklemesi için geliştiren yapay zeka destekli sistemin, çalışma şekli mantığa dayalı tahmin oluyor. Aynı zamanda karmaşık algoritmaları okumayı kolaylaştıran platform,  kullanıcıya zaman kazandırıyor. yPredict için yatırımcıların ETH, BNB veya MATIC sahibi olması gerekiyor. Bunun yanı sıra yPredict fiyat tahmini platformuna erişim sağlayacak olan yPredict coin, staking özellikleri ile de dikkatleri çekiyor.

Hemen yPredict ön satışına katılabilirsiniz. 

coinpedia

 


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin