pepe

PEPE işlem hacmi SHIB ve Dogecoin’i geride bıraktı: Meme coinler için sırada ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Nispeten bilinmeyen bir kripto para birimi olan Pepe (PEPE), son 24 saat içinde işlem hacminde dramatik bir artış gördü ve hem Shiba Inu (SHIB) hem de Dogecoin’i (DOGE) geride bıraktı. Fiyatındaki yüzde 5,8’lik düşüşe rağmen PEPE’nin 24 saatlik işlem hacmi 281,3 milyon dolar gibi şaşırtıcı bir rakama ulaştı.

PEPE coinin hızlı yükselişi

Memlerden esinlenen dijital varlığın piyasa değeri 631 milyon dolar seviyesinde bulunuyor ve geçtiğimiz hafta boyunca önemli bir büyüme gösterdi. Daha popüler meme kripto para birimleri Dogecoin ve Shiba Inu ile karşılaştırıldığında, Pepe’nin işlem hacmi beklentileri önemli ölçüde aştı.

24 saatlik işlem hacmi 189,2 dolar ve piyasa değeri 9,3 milyar dolar olan Dogecoin, daha geniş kullanıcı tabanı ve popülerliğine rağmen meme coinin gerisinde kaldı. Bir başka meme kripto para birimi olan Shiba Inu da Pepe’nin gerisinde kaldı ve 24 saatlik işlem hacmi 100 milyon dolar ve piyasa değeri 4,6 milyar dolar olarak kaydedildi.

PEPE

Pepe’nin yükselişi, kripto para piyasasının genel olarak kazançlı çıktığı bir haftanın ortasında geldi. Piyasa değerine göre en büyük iki kripto para birimi olan Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH), geçtiğimiz hafta fiyatlarının sırasıyla yüzde 14,2 ve yüzde 8,8 oranında arttığını gördü. Bitcoin’in 24 saatlik işlem hacmi 10,6 milyar dolar, Ethereum’unki ise 7,2 milyar dolar seviyesinde bulunuyor.

Meme coinin yükselişi, genellikle hızlı ve dramatik fiyat hareketleri yaşayan meme kripto paraların devam eden popülaritesini ve öngörülemez doğasını vurguluyor.  Meme coin yalnızca geçtiğimiz hafta yüzde 64 artış gösterdi.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin