Bitcoin Cash (BCH) halving'e son 3 gün! Neler değişecek?
Bitcoin Cash (BCH) halving'e son 3 gün! Neler değişecek?

Bitcoin Cash 3 Eylül fiyat görünümü: BCH kanal hareketleri gösteriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Cash 3 Eylül fiyat hareketlerine dair önemli detaylar şu şekilde:

  • Bitcoin Cash Ağustos sonu başladığı ve piyasanın üzerindeki gösterdiği yükseliş performansı ile son 3 günde yüzde 22 oranında bir kazanım elde etti.
  • Son yükseliş hareketi ise 650 dolar seviyesinde gelen satışlar ile sonlandı.
  • Dün ve bugünkü sabah seansında görülen işlemler ise Bitcoin Cash’i 630 – 650 dolar bandında bir kanal hareketine soktu.

Bitcoin Cash son 24 saatlik zaman diliminde ise dolar karşısında yüzde 3’e yakın kayıp ile devam ederken Bitcoin karşısında ise aynı oranda bir düşüş yaşıyor.

Bitcoin Cash 3 Eylül fiyat hareketleri

BCH/USD paritesi saatlik grafikte de görüldüğü gibi özellikle hareketli ortalama seviyelerini geçtikten sonra hızlı bir şekilde yükseldi. Geçmiş hareketlerde de sıklıkla rastladığımız saatlik 100 ve 200 hareketli ortalamaları bu dönemde kripto paralar için iyi bir referans görevi görüyor.

Piyasa yükselişinin üzerine yükselerek diğer kripto paralardan pozitif ayrışan BCH, hafta sonu biterken ise yeni bir bant hareketine girdi. 650 dolarda sağlam bir direnç ile karşılaştığını gördüğümüz Bitcoin Cash’in alt tarafta ise 620 dolar seviyesini kendine destek yapmış durumda.

Gün içinde bu iki aralıkta salınım yapacağını düşündüğümüz kripto paranın 620 dolara kadar olan geri çekilmelerinden yapacağı yukarı yönlü eğilim alış fırsatı olarak değerlendirilebilir. Kâr alma noktası ise stoplu ilerleyerek 650 dolar olarak takip edilebilir.

Bu salınım hareketlerinde ise önce davranmak adına önemli teknik göstergeler takip edilmelidir.

Bitcoin Cash için önemli teknik göstergeler

BCH/USD saatlik grafiğine baktığımızda MACD’nin negatif görünümü dikkatimizi çekiyor. Olası bir dönüş kısa vadede gözükmese de bu hafta için “0” seviyesinin üzerine çıkması BCH için yükselişin hızlanacağı şeklinde yorumlanabilir.

Öncü bir gösterge olarak bilinen stokastik osilatörün ise yazımızın yayına hazırlandığı saatlerde aşırı satım bölgesinden çıkmak üzere olduğunu görüyoruz. Öğle saatlerindeki işlemler ile bu alanın üzerine çıkılması BCH’nin dolar karşısında kazanımlarının artacağına işaret edebilir. Öte yandan RSI’ın 50 seviyesinin üzerine çıkması bu muhtemel yükseliş hareketini desteklerken, CCI’ın yavaş yavaş toparlanması diğer olumlu bir gösterge olarak duruyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin