NEO fiyatı Ağustos ayında yüzde 40 düştü
NEO fiyatı Ağustos ayında yüzde 40 düştü

NEO’nun beklenen uzun vadeli fiyat analizi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • Uzun vadede NEO’nun boğa görünümünü koruduğu görülüyor.
  • Analistler kritik talep alanlarında satın alma tavsiye ediyor.

Teknik göstergelerle NEO’nun uzun vadeli fiyat analizi

NEO/USD paritesinin uzun vadeli eğilimi: Boğa

Tedarik bölgesi: 90 ABD doları, 100 ABD doları, 110 ABD doları

Talep bölgesi: 50 ABD doları, 40 ABD doları, 30 ABD doları

Piyasada uzun vadeli, boğa sorumlusu hala NEO. 80 dolarlık tedarik bölgesini geçtikten sonra, NEO yeni seviyelere yükseliyor. Bu hafta, geçtiğimiz haftanın 78,3 dolarlık açılış fiyatının aksine NEO, 87,8 dolarlık bir fiyatla yükseldi. NEO şu anda 81,9 dolar seviyelerinden işlem görmekte.

NEO’nun beklenen uzun vadeli fiyat analizi
NEO’nun beklenen uzun vadeli fiyat analizi

Veriler daha fazla müşterinin uzun vadede pazara gireceğini gösteriyor

Bu durum, daha fazla müşterinin uzun vadede pazara gireceğini gösteriyor. Fiyat,12’de rahatça oturan üç EMA geçidinin üzerinde. Bu güçlü bir boğa baskısı olduğunu gösteriyor. Hareket halindeki ortalamalar, trendin bağlamındaki gücü, bu durumda bir yükseliş eğilimi göstererek, birbirinden ayırır. Stokastik osilatör yüzde 50 seviyesinin üzerinde, yani bu hala NEO’nun alıcı bölgesinde olunduğunu gösteriyor.

Bazı küçük iyileştirmeler göreceğimizden, ayıların etkisi tamamen ortadan kaldırılamaz. Bu pazar düzeltmesinin gerçekleşmesi için 80 dolarlık talep bölgesi kırılmadığı sürece, boğalar piyasanın bir kalesini korumaya devam edecek. 29 Nisan’da 94,7 dolarlık bir tedarik bölgesi tekrar test edilmeye başlandı. Bunun üzerinde bir fiyat, boğaların fiyatı 95 dolarlık tedarik bölgesine ittiğini gösterir.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Cryptoglobe

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin