Bitcoin yatırımcıları buraya: BTC hâlâ güvenli bir liman mı?
Bitcoin yatırımcıları buraya: BTC hâlâ güvenli bir liman mı?

“Bitcoin paranızı koyabileceğiniz en iyi yatırım aracı!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Amerika’nın en önemli yatırım simalarından biri olan ve Draper Fisher Jurvetson adı ile de bilinen bir yatırım şirketinin kurucusu olan Tim Draper, Bitcoin hakkında bir kez daha olumlu açıklamalar yaptı. CNBC’de katıldığı bir programda Tim Draper: “Bitcoin paranızı yatırabileceğiniz en güvenli liman!”

“Bitcoin fiat para biriminden çok daha iyi bir para birimi.”

Bitcoin hakkında yaptığı olumlu yorumlarla bilinen Tim Draper, katıldığı programda bir kez daha Bitcoin’i övdü. Tim Draper, CNBC’de katıldığı programda Bitcoin’in paraları koyabileceğimiz en iyi yatırım aracı olduğunu belirtti ve sözlerine şöyle devam etti:

Şimdi başlayan, büyük bir değişim ve dönüşüm var. Dünya çapında olan bir para biriminden bahsediyoruz. Devrim yaratan bir para biriminden. Merkezsiz, güvenilir, daha efektif ve daha kullanılabilir olması da diğer artı yönleri. Bankalara bağlı değil. İnsanların Filipinler’den Meksika’ya para göndermesini, herhangi şarta bağlamadan, yapan bir para birimi. Bu yüzden Bitcoin’in itibari paralardan çok daha değerli olduğunu düşünüyorum.

“Bitcoin paranızı yatırabileceğiniz en güvenli liman!”

Tim Draper’ın, Bitcoin hakkındaki yorumlarına tabii ki herkes katılmıyor. Bu dijital para birimi hakkında şüpheleri bulunanlar ve Bitcoin’e ilk çıktığından beri şüpheci yaklaşanlar, hala devletin destek verdiği itibari paraların büyük öneme sahip olduğunu belirterek geleneksel bankacılığın devamını istiyor. Tim Draper konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Şu anda savunulan o bankalar saldırıya uğruyor. Bilgisayar korsanları, bankalardaki açıkları bulup paranızı çalmak için çabalıyor. Bankacılar da hackerları engellemek için çalışıyor, fakat bankalar bu saldırıları engellemeyi başaramıyor. Ancak Bitcoin’de durum öyle değil. Hiç kimse Bitcoin’in Blockchain’ini kıramadı. Bitcoin’in hacklenemez oluşu, onu, paranızı yatırabileceğiniz güvenli bir liman haline getiriyor.

“Eğer paranızın bir kısmını Bitcoin’e koyarsanız servetinizi kaybetmezsiniz.”

Tim Draper, itibari paraları kullanan ülkelerin ekonomilerinin çökmekte olduğunu belirtti ve sözlerine şöyle devam etti:

Arjantin, Venezuela ya da Nijerya’da yaşasaydınız; paranızın, her yıl yaklaşık %30 değer kaybettiğini görecektiniz. Çünkü bu ve benzeri ülkelerin ekonomileri çok zor durumda. İnsanlar, servetlerini kaybediyor. Eğer paranızı bir kısmını Bitcoin’e koyarsanız servetinizi kaybetmezsiniz.

“Bitcoin, politik gelişmelerden etkilenmiyor.”

Son olarak Tim Draper, Bitcoin’in politik olarak gelişmelerden etkilenmediğini söyleyerek sözlerini şu cümlelerle sonlandırdı:

Bitcoin’in zirveye çıkması için çok fazla neden var ve çok fazla kullanım alanı var. Bu dünya tarihinde büyük değişikliklere neden olacak. Politik gelişmeler, ülkeler arası diyaloglardan etkilenmeyen bir para birimine sahip olmak çok önemli. Bu alanda çalışmalar olduğunu görmek de umut verici. İnsanların işlerini politik gelişmeleri düşünmeden yürütebilmeleri, büyük bir gelişme olacak.”

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bitcoinist

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin