Bitcoin para çekme makineleri

BTM (Bitcoin Para çekme Makinesi) sayısı artıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin, toplum genelinde popüler trendini sürdürüyor ve bu merkezi olmayan para birimi, yerel bakkal, benzin istasyonu, şarküteri ve marketten satın alınabiliyor. Son zamanlarda çıkan haberlere göre, dünya çapındaki Bitcoin para çekme makineleri (BTM’ler) büyük oranda artmakta; ABD’de şu anda yaklaşık 1.279 kripto-para dağıtma cihazı talebi göze çarpıyor.

2017 Son aylarında ABD’de Bitcoin para çekme makineleri

2017 yılı sonunda Bitcoin pazarı makine ortamına bakacak olursak, son birkaç ayda dünya çapında makinelerde % 7,6’lık bir artış gördüğü için sistem hızlı bir şekilde büyümektedir. BTM’lerin en büyük pazarları ABD, Kanada, İngiltere ve Avusturya’da yaşıyor. Ancak şu an Coinatmradar’ın veri istatistiklerine göre BTM pazar payının% 75’inden fazlasını yaklaşık 1.270 kişi ile paylaşıyor. Küresel piyasada en önde gelen BTM üreticileri arasında Genesiscoin, General Bytes, Lamassu ve Coinsource bulunur. Makine piyasa yüzdesi daha küçük olan diğer BTM üreticileri ise, Bitaccess, Covault, Bitxatm ve bilinmeyen birkaç üreticidir.

Bitcoin paraçekme makineleri artıyor
BTM’lerin yüzde 75’i ABD’de
Coinsource , ABD’de 160’tan fazla makineyle en büyük BTM sağlayıcısıdır ve şirket 2018’de 1.000 makine kurmayı hedeflemektedir. Coinsource ve Coinbtm adı verilen başka bir şirket,  aynı zamanda New York’ta yasal olarak devletin Bitcoin düzenlemelerine uygun olarak işlem yapmaktadır. Coinsource firması Bobby Sharp ve Sheffield Clark tarafından yaratıldı, iki işadamı Bitcoin hakkında tutkulu davrandılar ve BTM girişimlerine başlamak için harika bir yol olduğunu düşündüler.

Sharp , bu hafta yayınlanan röportajında (Pacific Standard’da), “Bu sadece ilginç bir fikirdi, şimdi gerçekleştirdik. Tak ve çalıştır yönü oldukça güzel” dedi .  

İşçilik masraflarınız yok – Tüm işi bir makine yapıyor.

Büyük ve popüler dükkanlar, büfe ve şarküterilerin kripto trafiği

Yayınlara göre, büro elemanları ve büfe sahipleri makinelerin çok fazla trafik aldığını görüyorlar. 545 Deli Grocery adlı bir Brooklyn büfe mağazası, BTM’nin sıklıkla kullanıldığını söylüyor. Grace News adlı bir Manhattan marketinde, makinelerinin bu günlerde de popüler olduğu ortaya çıkıyor. Benzin istasyonu sahipleri, büfe ve kiralama hizmetleriyle ABD’de faaliyet gösteren bir başka firma Athena Bit-Hak Şebekesi. Athena, Amerika’da dolaşımda 55 BTM’ye ve Meksika’nın Yucatán kentinde Lapa Altabrisa Mérida adlı bir yerde bulunan bir makineye sahip. 1 Aralık’ta firma California’da altı yeni makine kurdu. Athena’nın eklediği yeni BTM’ler Anaheim, Colton, Los Angeles, Hesperia ve Culver City’de bulunuyor.

 

Günde üç makina kurdu ve alternatif dijital varlık desteği arttı

Bu şirketlerin çoğu, ABD ve diğer çeşitli ülkelerdeki birçok eyalette makineler kuruyor. Coinatmradar, BTM’lerin önceki iki ayın ölçüm hesaplamalarını kullanarak son yedi günü temel alındığında, günde üç BTM kurulumuyla organizasyonun küresel düzeyde hızlı bir şekilde arttığını gösteriyor .

2017, Dijital varlıkları destekleyen makinelerde bir artış görülüyor. Kaynak: Coinatmradar Ocak 2018.

Ülke çapında çeşitli işyerleri ve tüccarların artışına ek olarak, Bitcoin’e dayalı otomatik para otomatları eklenmesi ile kripto para birim desteği de önemli ölçüde arttı. 2017’de çok sayıda para çekme makinesi operatörü Litcoin, Ethereum, Monero, Zcash ve Bitcoin gibi diğer dijital varlıklara da destek sağladı.

BITCOIN NEWS

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin