Bitcoin.org BitPay ve Coinbase’i listesinden çıkardı
Bitcoin.org BitPay ve Coinbase’i listesinden çıkardı

Bitcoin.org ABD merkezli en büyük iki Bitcoin şirketini listesinden çıkardı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin.org ABD merkezli en büyük iki Bitcoin şirketini olan BitPay ve Coinbase’i listesinden çıkardı. Her iki şirketin de tek bir firma tarafından listeden çıkarılması Reddit ve benzeri sosyal medya platformlarında tartışmaya neden oldu.

Bitcoin.org BitPay ve Coinbase’i listesinden çıkardı

Olivier Janssens, Bitcoin sahiplerinin gizlilik haklarına sık sık tartışma panosunda yer veren Bitcoin Vakfı’nın aktif bir üyesi. Olivier Janssens konuya yönelik Twitter üzerinden şu paylaşımı yaptı:

Bitcoin.org, en büyük iki ABD merkezli Bitcoin şirketini listesinden çıkardı: BitPay ve Coinbase. İyi bir hamle. Bitcoin Core, artık Bitcoin değil ve ideal olarak hem BitPay hem de Coinbase’den kaldırılmalı.

Son zamanlarda Coinbase Borsası Keystone’u satın aldı. Bu satın alma ayın en çok konuşulan konularından biriydi. BitPay’in siteden kaldırılması amaçlanmışken, bu satın alma olayı herkesi şaşırttı. Ancak sosyal medya gruplarından hiçbirinde bu konuda yorumda bulunulmadı.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin