En büyük beşinci kripto para biriminin ana ağ lansmanı
En büyük beşinci kripto para biriminin ana ağ lansmanı

En büyük beşinci kripto para biriminin ana ağ lansmanı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

En büyük beşinci kripto para birimi olan EOS’un Blockchain’i, 8 Haziran’da gerçekleşen canlı yayındaki oylama sonuçlarına göre 9 Haziran’da başlatılacak şekilde ayarlandı.

En büyük beşinci kripto para biriminin ana ağ lansmanı

EOS Blockchain’in “Blok Yapımcıları” olarak adlandırılan Bitcoin Blockchain’indeki madencilerin karşılığı olan adaylar en son oylama oturumunda “Go” olarak oy kullandı. Bu durum EOS ana ağının 9 Haziran’da saat 16.00’da canlıya geçmesini sağladı. Topluluk, yazım tarihi itibariyle başarılı bir lansmanın gerçekleştiğini henüz doğrulamadı.

Haberler, EOS’un yaratıcısı olan Blockchain yazılım geliştiricisi Block.one’ın, halka açık olan Blockchain protokolü EOSIO’nun 1.0 sürümünü yayınladıktan bir hafta sonra geliyor. EOSIO yazılımı, kurumsal düzeyde ve “topluluk odaklı” işletmelerin ölçeklenebilir Blockchain tabanlı uygulamalar oluşturmasına izin verecek şekilde tasarlandı.

EOS 50 milyon dolarlık bir yatırım aldı

Bazı uzmanların merkezi olmayan uygulamalar (Dapps) oluşturmak için kullanılan bir protokol olarak doğrudan Ethereum (ETH) ile rekabet etmesini bekledikleri EOSIO, geçen hafta yeni bir finansman desteği aldı. Şirket, Block.one’ın EOSIO 1.0’ı yayınladığı gün, Londra merkezli Blockchain yatırımcısı olan SVK Crypto ortaklığıyla, EOSIO ekosisteminin gelişimini desteklemek için 50 milyon dolarlık bir fon başlattığını da duyurdu.

EOS yaklaşık bir yıl süren token satışını 1 Haziran’da sonlandırdı ve 4 milyar dolar kazanarak tarihteki en büyük ICO’yı gerçekleştirmiş oldu. EOS şu anda 11,6 milyar dolarlık piyasa değeriyle beşinci en büyük kripto para birimi konumunda. EOS yazım sırasında %11,22 oranında düşüşle 12,97 dolardan işlem görüyor.

Cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin