Bitcoin Optech işlem ücretlerini düşürebilir.
Bitcoin Optech işlem ücretlerini düşürebilir.

Yüksek işlem ücretleri Bitcoin Optech ile tarih olabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bir grup Bitcoin mühendisi ve yatırımcısı, işletmeler için ağ ile teknik temelleri yönetmek amacıyla Bitcoin Operations Technology Group’u (Bitcoin Optech) piyasaya sürdüler. Bu grubun ilk önceliği işlem ücretlerini düşürmek ve ölçeklenebilirlik konularını ele almak olacak.

Bitcoin Optech ile işlem ücretleri aşağı, kalite yukarı

BiWences Casares, John Pfeffer ve Chaincode Labs tarafından desteklenen ve kâr amacı gütmeyen bir kuruluşta; Coinbase, Square ve BitGo dahil olmak üzere şimdiden birçok firma yer alıyor.

Yüksek kaliteli içerikler geliyor

Grup, öncelikli olarak, şirketlerin bugün kullanabileceği Segwit kullanımı, işlem harmanlama, ücret tahmini ve token seçimi gibi operasyonel teknik çalışmalara odaklanacağını söylüyor.

Önümüzdeki aylarda planlanan aktiviteler arasında haftalık haber bültenleri ve potansiyel olarak bir ölçekleme kitabı gibi yüksek kaliteli teknik içeriklerin yanı sıra Bitcoin mühendisleri için atölye çalışmaları ve çevrimiçi forumlar oluşturuluyor.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Bitcoin işlem ücretleri Bithumb’un hacklenmesinden sonra yüzde 315 arttı

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin